Нелепа смърт застигна полицай на годежното му парти.29-годишният Лиъм Тримър

...
Нелепа смърт застигна полицай на годежното му парти.29-годишният Лиъм Тримър
Коментари Харесай

Трагедия: Млад полицай умря нелепо на годежното си парти пред очите на гостите

Нелепа гибел застигна служител на реда на годежното му празненство.
29-годишният Лиъм Тримър умрял, откакто получил съдбовна контузия на врата на празненство, проведено от обичаната му, с което да разгласят годежа си пред другари и фамилиите си в неделя, 10 март, написа Metro. Младият мъж станал жертва на солидно кървене, откакто прерязал сънната артерия на врата си, когато се подхлъзнал и паднал.

Шокираните посетители се притекли на помощ, само че не съумели да спрат кървенето, споделя полицейският комисар на Западна Австралия полковник Бланч.

Младият мъж умрял преди идването на незабавните медици.

“Беше направено всичко, с цел да се опитаме да го спасим, само че не се случи. Знам, че всички, които бяха забъркани, са в действителност, засегнати. Мисля, че им се желае просто да се разсънят от този призрачен сън. “, сподели полковник Бланч споделя пред радиостанция в Пърт.

Той разказва Тримър като „ доста убеден, кадърен млад мъж “.

“Този извънреден служител на реда – обичаше да оказва помощ на общността и беше превъзходен образец за полицейска активност в Западна Австралия. Загубата му е огромна покруса “, прибавя той.

“Поднасяме най-дълбоки съболезнования към неговото семейство. Нашият отдел за опазване на здравето, богатство и сигурност ще даде поддръжка на засегнатите от тази покруса “, разясняват от полицията на Западна Австралия. Щатският полицейски профсъюз също отдаде респект на Тримър.

Все още не е ясно по какъв начин е получил съдбовната рана на врата. По случая е стартирано следствие.

Назначена е аутопсия. Очаква се правосъдният доктор да направи изказване по отношение на гибелта му до няколко дни.

29-годишният Лиъм Тримър напуща Обединеното кралство за Австралия като младеж, преди да се появи в полицейското шоу на BBC One.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР