Нелепа смърт почерни свещения празник Рамазан Байрам в Хаджидимовско. Малко

...
Нелепа смърт почерни свещения празник Рамазан Байрам в Хаджидимовско. Малко
Коментари Харесай

Рибари се натъкнали на безжизненото тяло на Ивко Максимов, а гледката била ужасяваща

Нелепа гибел почерни свещения празник Рамазан Байрам в Хаджидимовско. Малко преди 16 часа в събота във водите на река Бистрица при село Абланица бе открит трупът на 64-годишния Ивко Максимов от сатовчанското село Боголин. На злокобната находка се натъкнал млад мъж от хаджидимовското село, който бил за риба в местността Римския мост, на 2-3 километра от Абланица. Докато хвърлял въдицата, закачил на куката й тялото на възрастния мъж и го издърпал на повърхността. Гледката била ужасяваща – ръцете и краката на Максимов били завързани, а на врата му бил завързан камък, написа struma.bg.

Дали се касае за ликвидиране, или самоубийство към момента не се знае. Нито една от двете версии не е отхвърлена. Криминалисти от Гоце Делчев започнаха следствие по случая.

В късния следобяд в събота екип на полицията направи оглед на мястото, където са били открити тленните остатъци на умрелия мъж. Заедно със чиновниците на реда в Абланица дойдоха екипи на Спешна помощ и „ Гражданска отбрана “.

Максимов има три деца – двама сина и една щерка. Съпругата му е умряла преди няколко години. Един от синовете му развива личен бизнес.

Новината за гибелта му се разнесе мълниеносно и потресе целия район. Хората го познават като извънредно добър и спокоен човек. Трагедията се разигра единствено ден преди огромния мюсюлмански празник Рамазан Байрам и помрачи празничното въодушевление на жителите на родното село на починалия и тези на прилежащите обитаеми места, които вместо да честват, ще се готвят за заравяне.

Това е втори сходен случай в района за последните два месеца. На 5 май в междинния язовир на пътя сред Гоце Делчев и село Попови ливади ме открит удавен известният неврокопски предприемач Стоян Катунчев. Тялото му бе намерено със закачен за врата батерия. Основната версия за гибелта му бе самоубийство, само че локалните подозират, че някой го е умъртвил. Дали това е дело на конкуренцията му не е ясно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР