Нелеп случай в Берковица. Две деца избягаха от детска градина,

...
Нелеп случай в Берковица. Две деца избягаха от детска градина,
Коментари Харесай

Куриоз: Деца избягаха от детска градина, персоналът дори не забелязал


Нелеп случай в Берковица. Две деца избягаха от детска градина, а часове наред личният състав не е забелязал неналичието им. За благополучие, са открити невредими, до момента в който се разхождали из града.

Инцидентът е от понеделник преди обед - момиченца на 4 и 6 години напущат неусетно рамките на детското заведение. Учителката, която е на промяна, не е схванала, че отсъстват, защото е отговаряла за сборна група с доста деца, обясниха от управлението.

„ Учителката е била на открито с децата и не е забелязала, те са трийсет и няколко деца, с една вуйна личен състав, която обслужва децата, тъй като има разнообразни възрасти “, разяснява Илонка Славкова, и.д. шеф на ДГ " Малина ".

По обед родител открил, че раничката на детето му е пред дома им, само че то самото липсва. Незабавно е подаден сигнал, полицията стартира търсене.  В ранния следобяд дребните бегълци са забеляни да се разхождат наоколо до учебно заведение. Тече инспекция.

„ Важното е, че децата са открити и са здрави, оттук нататък да забележим какво ще се случи с управлението на детската градина, с отговорността, която би трябвало да поемат, това, че са били повече деца, не значи, че не носим отговорност “, разяснява Димитранка Каменова, кмет на  Берковица.

„ Колко време са отсъствали децата, не мога да ви кажа тъкмо какъв брой, ще се прегледат камерите, ще се види, Мерки имаме задоволително строги, случват се произшествия, не е изолиран случай, като в цялата страна “, споделя Илонка Славкова.

Родителите са подали тъжби. На отговорния личен състав ще бъде потърсена отговорност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР