Нелегитимни сайтове експлоатират имената на Виктор Николаев и Мира Иванова

...
Нелегитимни сайтове експлоатират имената на Виктор Николаев и Мира Иванова
Коментари Харесай

Виктор Николаев изумен! Кой прави пари на гърба му

Нелегитимни уеб сайтове експлоатират имената на Виктор Николаев и Мира Иванова за продажба на лекарства срещу високо кръвно и за възстановяване на зрението.

„ В изявленията, които в никакъв случай не сме провеждали, се споделя за известни лекари, които хвалят свойствата на тези артикули, като даже убеждават потребителите да спрат актуалната си терапия, с цел да я заменят с тях. Препаратът, за който тази наша зрителка ни написа, е с искания, че лекува хипертония. А невероятните му свойства разкрива кардиохирургът проф. Димитър Николов в ефира на " Здравей, България "
-->
На страницата ни обаче нашата зрителка не съумяла да открие нито текста от линк, на който попаднала в обществените мрежи, нито видео към него. Защото всичко написано в него, е неистина. Това е реплика нацяло изявление, каквото не се е предписание. Вижда се, че сайтът е с някакъв чудноват адрес - това не е сайтът на NOVA, само че в случай че човек не бъде задоволително деликатен, може да се заблуди “, описа водещият Виктор Николаев в студиото на „ Здравей, България “. 

„ Не имам вяра, че може да има такива наглеци. Аз съм сърдечен хирург, а да популяризирам медикаменти, още повече да споделям на пациентите, да предлагам да си стопират лечението, която е дадена от експерти, просто нямам какво да кажа. Отговорът на въпроса дали това може да бъде рисково е „ Разбира се! “, разяснява проф. доктор Димитър Николов, от Клиника по кардиохирургия, Acibadem City Clinic УМБАЛ-Токуда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР