Нелегални имигранти са изнасили и убили италианска тийнейджърка в Рим,

...
Нелегални имигранти са изнасили и убили италианска тийнейджърка в Рим,
Коментари Харесай

Нелегални имигранти изнасилили и убили 16-годишна римлянка

Нелегални имигранти са изнасили и умъртвили италианска тийнейджърка в Рим, съобщи Би Би Си.

Полицията в италианската столица през днешния ден разгласи, че за зверското закононарушение са били задържани двама жители на Сенегал. Мъжете (на 24 и 26 години) са обитавали в апенинската страна нелегално. Африканците са признали, че са отвлекли 16-годишната Дерези Мариотини, завели я в изоставена къща в регион на града, прочут като котило на наркомани. Там те са я дрогирали, изнасилили я и умъртвили похитената тийнеджърка.

Италианският вътрешен министър Матео Салвини, който е гневен съперник на политиката на Европейския съюз за приемане на имигранти, назова задържаните мъже червеи. Всички отговорни за това зверско действие ще бъдат осъдени с цялата мощ на закона, безапелационен бе той.

Кметът на Рим Вирджиния Раги съобщи, че ще изиска усилване на полицейското наличие в града и ще вкара възбрана за продажба на алкохол след 21 часа.

Разследващите обявиха, че африканците са единствено част от причинителите на закононарушението, което тресе Вечния град втори ден. Според полицията в изнасилването и убийството са забъркани най-малко още четирима души, като измежду тях има и двама италиански жители.

Британската медия описа, че Дезире е живяла при баба си. Преди няколко години нейните родители са се развели.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР