Некролози на жив съдия от Софийски районен съд (СРС) бяха

...
Некролози на жив съдия от Софийски районен съд (СРС) бяха
Коментари Харесай

Разследват кой и защо е разлепил некролози на жив съдия

Некролози на жив арбитър от Софийски областен съд (СРС) бяха разлепени, а заради тази причина под управлението и надзора на Софийската районна прокуратура са осъществени голям брой дейности в хода на следствие от Софийски областен съд (СРС), написа Dnes.bg.

Досъдебното произвеждане e за хулигански дейности, осъществени с извънреден цинизъм. Образувано e при започване на месец юли след сигнал от ръководителя на Софийския областен съд, че до постройката на съда са разлепени некролози на жив арбитър.

В хода на следствието досега са осъществени голям брой дейности - разпитани са очевидци, направени са претърсвания на няколко адреса, конфискувани са материални доказателства и са назначени голям брой експертизи, измежду които - сложна, ДНК-експертиза, видео техническа и дактилоскопска експертиза, чиито резултати се чакат.

На 09.10.2023 година са били открити още разлепени некролози със фотография на същия арбитър до постройката на СРС. Направени са огледи и са конфискувани материални доказателства.

Материалите от последното действие са докладвани в Софийската районна прокуратура на 10.10.2023 година в късния следобяд по към този момент формираното през юли досъдебно произвеждане. Назначени са още експертизи, оповестиха от прокуратурата.

При събиране на задоволително доказателства за виновността на несъмнено лице, ще бъде преценена опцията за привличането му към наказателна отговорност.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР