Некоалицията ще оцелее и вероятно няма да има предсрочни избори.

...
Некоалицията ще оцелее и вероятно няма да има предсрочни избори.
Коментари Харесай

Пампоров пред Дарик: Некоалицията ще оцелее и вероятно няма да има предсрочни избори

Некоалицията ще оцелее и евентуално няма да има предварителни избори. Това съобщи в предаването „ Кой приказва “ на Дарик радио социологът Алексей Пампоров.

Според него причина за това е, че партия „ Да България “ реши, че желае да се причисли към Европейската национална партия.

„ В този случай тази политическа групировка ще бъде в едно политическо семейство с ГЕРБ. И сглобката към този момент ще бъде християндемократическа “, разяснява Пампоров.

По думите му държавната администрация продължава да бъде парализирана, тъй като всички досега са чакали ротацията. Според журналиста Мария Спирова България не е излязла изключително от ерата на ГЕРБ във връзка с третия ешелон в администрацията.

„ Това е от решаващо значение по тази причина може ли да се организира битка с корупцията. Очакването, което всички сме имали по време на прехода ще стигнем до миг в който в България ще се прави кардинална политика постоянно е било обречено “, уточни Спирова.

По думите ѝ в идващите 10 години надали правосъдната система ще може да си прави дейно и предвидимо работата. Тя също не чака предварителни избори.

„ Апетит за избори няма у нито една партия, с изключение на може би при „ Възраждане “, само че подобен няма и у българските гласоподаватели, на които им е писнало от изненади “, акцентира Мария Спирова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР