Некоалиционните партньори трябва да влязат в процес на преговори, а

...
Некоалиционните партньори трябва да влязат в процес на преговори, а
Коментари Харесай

Николай Денков за ротацията: Преговорите ще отнемат повече от 2 дни

Некоалиционните сътрудници би трябвало да влязат в развой на договаряния, а те ще лишават повече от два дни. Така министър-председателят Николай Денков разяснява идната ротация и графика, заложен през вчерашния ден от Бойко Борисов за съдружното съглашение, което предлага ГЕРБ.

" И двете страни са сложили документи, които могат да послужат за основа за договаряния. Трябва да се влезе в развой на договаряния. Нямам подозрение, че това ще отнеме повече от два дни и се надявам този интервал да бъде обезпечен, с цел да може преговорните екипи да видят къде има общи точки и къде не и да имат време за договаряния ", разяснява той.

Премиерът удостовери, че от месец е подготвен с оценката на министрите, само че към момента не е разговарял за състава на кабинета с Мария Габриел. Очаква това да стане през идващите дни.  " Още преди месец имах информация за това във всеки един сектор, във всяко едно министерство кое е изпълнено, кое не е изпълнено. Няма нещо трагично, разговорът ни с Мария Габриел е много добър. Отне ѝ известно време, само че тя би трябвало да се усеща уверена в решенията, които предлага ", съобщи той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР