Нека видим какво ще се случи с първия и втория

...
Нека видим какво ще се случи с първия и втория
Коментари Харесай

Йордан Иванов: Държавата трябва да понесе тежестта, да съкращава служители

„ Нека забележим какво ще се случи с първия и втория мандат. Време е за разговор “
Ние виждаме в актуалните рецесии опция за промени в цели браншове, които да доведат до смяна. Това съобщи в ефира на предаването „ Денят онлайн ” на NOVA NEWS депутатът от Демократична България Йордан Иванов.

„ Да се спре с раздаването на пари на калпак. Когато има рецесия, някой би трябвало да стегне колана. Или бизнеса, или страната. Системите би трябвало да са реформирани ”, сподели Иванов.

„ Всички желаят тази страна да се ръководи, да има постоянна власт. Персонифицирането на този диалог го прави по този начин, че партиите да не намерят общ път ”, сподели той във връзка разногласията и за избор на ръководител на Народното събрание, и неяснотата по какъв начин ще бъде формиран кабинет.

„ Нека забележим какво ще се случи с първия и втория мандат. Време е за разговор ”, сподели депутатът във връзка дали Демократична България биха взели участие в ръководството. 

Запитан каква е логиката да не поддържат специалисти, излъчени от ГЕРБ, той отговори, че те 12 година лъжат и увери, че от партията им ще кажат на ГЕРБ всички рецензии, а на Българска социалистическа партия – значимите си червени линии, които не би трябвало да минават.

„ ГЕРБ направи по този начин, че Северозапада да усвои най-вече пари на глава от популацията. Усвоихме доста пари за българската стопанска система, тя стана ли по-конкурентна, по-богата ”, запита Иванов.

В коментар към предходния посетител на предаването – Ваня Григорова той сподели, че тя е дала „ съвършената рецепта за гърмеж на бюджета ”. Вдигането на стопанската система не би трябвало да минава през налози, тъй като по този начин ще я ударим в гръбнака. 

Относно решенията на Министерския съвет по-рано денем депутатът от Демократична България сподели, че би трябвало да се откри баланс сред промени в армията и за нарастване на пенсиите – по-рано бе утвърден предварителният контракт за вторите изтребители Ф-16.

За възможна среща сред депутатите от Демократична България и основния прокурор Иван Гешев Иванов съобщи: „ Ако ни предложения, групата на Демократична България би се срещнала с основния прокурор само да му изиска оставката. Не е обсъждано на група, минимум бихме му желали оставката. ”.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР