Нека спасим човешки животи, а не да ги обричаме, за

...
Нека спасим човешки животи, а не да ги обричаме, за
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“ за протеста на „Възраждане“: Безразсъдна хулиганска проява

Нека спасим човешки животи, а не да ги обричаме, с цел да печелим гласоподаватели, декларират в декларация Политическа партия
„ Продължаваме промяната “ излезе с декларация във връзка вчерашния митинг пред Народното събрание и Министерството на здравеопазването, проведен от „ Възраждане “ против зелените документи.

„ Вчерашния ден 77 индивида са изгубили живота си в борбата с коронавирус. Грубо това е малко по-малко от половината от тази зала. Организирането на хора да пътуват, изключително насърчавайки ги да не употребяват персонални защитни средства и ваксини в деня с най-вече новозаразени от началото на рецесията, е нищо повече от безразсъдна хулиганска демонстрация, слагане на риск живота на протестиращите, тъй като част от депутатите на „ Възраждане “, които подстрекават този митинг, първо са имунизирани и второ, в случай че имат потребност от лекарска помощ те ще развеят депутатската си карта и ще бъдат признати в претъпканите лечебни заведения, а това е разкош, който техните гласоподаватели нямат “. Това съобщи от името на „ Продължаваме промяната “ депутатът Николай Ангов.

„ Искам да благодаря на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които през вчерашния ден без да употребяват спомагателни средства, с мисъл за протестиращите, за техния живот и за тяхната сигурност, също се погрижиха този митинг, макар ескалацията и макар подстрекателството към взлом от депутатите на „ Възраждане “, да няма потърпевши от страна на протестиращите. И въпреки всичко над 8 служители на реда пострадаха през вчерашния ден “, уточни той.

„ Две години ние към този момент се разсънваме с числа за заболеваемостта и за умрелите през миналото денонощие. Много хора одобряват това тежко, притеснявайки се за живота си и за живота на своите близки. Много хора се тормозят за работата си. Една шепа хора обаче заран, гледайки цифрите и гледайки настроенията, виждат опция за политически дял, до момента в който излагат на заплаха живота на своите гласоподаватели “, безапелационен бе Николай Ангов.

Той прикани народните представители:

„ Уважаеми сътрудници, не е време да се поддаваме на подправени вести и провокации, не е време да правим агитация, която отхвърля науката. Нека се обединим и да създадем всичко по силите си, с цел да спасим допустимо най-вече човешки животи! Нека да оставим егото си! Нека оставим процентите поддръжка, дано се постараем да понижим броя починали българи в тази пандемия. Призовавам даже тези, които назовават имунизацията пробна течност, да последват образеца на част от своите водачи и депутати на „ Възраждане “ и да се имунизират. В последна сметка, в случай че по този начин наречената пробна течност е пътят да спасим наши близки, не мисля, че е кой знае каква жертва “.

„ Отхлабване на ограничения е тематика, която ще обсъждаме след прекосяване на настоящата вълна. По данни на Западна Европа това ще бъде една тежка вълна, в която те дават по-малко жертви. Да, има затваряния, тъй като животът се цени. И да, вълната я има и тя се развива макар имунизациите, само че не, хората не умират в подобен огромен %. Нека спасим човешки животи, а не да ги обричаме, с цел да печелим гласоподаватели “, сподели още Николай Ангов от „ Продължаваме промяната “.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР