Нека си признаем: Ако трябваше да перем всичко на ръка,

...
Нека си признаем: Ако трябваше да перем всичко на ръка,
Коментари Харесай

7 изненадващи неща, които могат да се перат в пералнята

Нека си признаем: Ако трябваше да перем всичко на ръка, едва ли щяхме да прекарваме доста време отвън банята. По-добрият метод, несъмнено, е да оставим пералната машина да свърши колкото се може повече от мръсната работа. Ето няколко неща, които можете да изперете там, вместо да търкате с часове в банята.
1.Възглавници
Знаете ли, че възглавниците би трябвало да се перат на всеки три до шест месеца, с цел да се отстранен плесени, бактерии и миризми? Независимо дали вашата е направена от естествени нишки (като пух), или синтетични материали (като полиестер), множеството възглавници могат да се перат в пералнята.

2. Завивки
Използвайте внимателен цикъл със студена вода, след което изсушете с не по-малко от три тенис топки, с цел да „ разпердушините ”.
 Как да почистите пералнята от вътрешната страна БЕЗ препарати Как да почистите пералнята от вътрешната страна БЕЗ препарати
Ако усетите, че облеклата не миришат свежо, време е за разчистване Дълбокото разчистване на вашата перална машина, без значение дали е купув...
3. Чанти и раници
Независимо дали приказваме за туристически планинарски раници, или за учебни, те несъмнено могат да се перат в пералнята. Не забравяйте да изпразните джобовете, да обърнете във вътрешността и да премахнете ключодържателите, лепенките и щифтовете. Същото важи и за дамските чанти, стига да не са от естествена кожа.
4. Кецове
Махнете връзките и сложете обувките, дружно с няколко кърпи (за да омекотите ударите в барабана). Перете в студена вода и сушете на въздух.
5. Постелки за йога
 Трябва ли да в действителност да употребявате омекотител при пране Трябва ли да в действителност да употребявате омекотител при пране
Има доста аргументи, заради които посягаме към омекотителя. За едни е въпрос на табиет, за други - метод да ароматизират облеклата и спалнот...
Добре е да поставите гумените през цикъл с центрофуга, с цел да ги почистите надълбоко и да премахнете непотребната вода, защото те в действителност поемат доста.
6. Завеса за баня
Кога за последно почистихте завесата за душ? Тя се нуждае от положително измиване при започване на всеки сезон. Ако долните краища са оранжеви, накиснете за няколко часа в разредена белина и по-късно изперете.
7. Плюшени играчки
Те получават доста обич от децата ви, само че несъмнено не наподобяват особени привлекателни, когато са сплъстени и покрити с бактерии и нечистотия.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР