Нека признаем - технологиите така навлязоха в ежедневието ни, че

...
Нека признаем - технологиите така навлязоха в ежедневието ни, че
Коментари Харесай

Lenovo Yoga - 10 години сила и устойчивост

Нека признаем - технологиите по този начин навлязоха в всекидневието ни, че част от историите, които ме запленяваха като дребна от по този начин обичаната ми научна фантастика, в действителност към този момент са действителност. Възможността единствено в едно устройство да можете да „ съберете ” всички работни задължения, прилежно да подредите в папки фотосите от последната почивка, отново с помощта на това устройство да се придвижите къде да е по света, или да извършите видеовръзка с далечни другари, е в действителност неповторима.

Както и на множеството модерни дами, по този начин и на мен ми се постанова да вместя доста задания в лимитирано време, а с цел да не „ потъна ” в морето от задължения, ми е необходим правилен асистент. Помощник, който да пази и следи компактно подредения ми график със задания. Помощник, който да е стилен и комфортен за приложимост. Помощник, който е бърз и да ми предлага достъп до специфични функционалности. Помощник, който постоянно да ми предложи по този начин значимата за мен музика. Помощник, който да е като незабележим помощник в работата ми. Този асистент за мен е незаменимият Lenovo Yoga .
 Все по-голямо болшинство от британците считат, че Брекзит беше неточност 3 ноем 2022 | След референдума през 2016 настроенията към Брекзит стартират все по-масивно да се трансформират, изключително с оглед...
Технологиите следват потребностите на потребителите, фирмите оферират все по-компактни и комбиниращи освен неповторими функционалности, само че и дизайн артикули. Особено внимание се обръща и на екологичната политика и потреблението на рециклирани материали. Цели 10 години откогато Lenovo ни изненадаха прелестно с хибридното устройство, съчетаващо функционалностите на преносим компютър и таблет.



От първия модел революционен за времето си модел IdeaPad Yoga 13  до момента Lenovo  оферират от ден на ден улеснение и благоприятни условия на потребителите си. Уникалното решение употребяващо двойна панта дава опция за четири разнообразни конфигурации, които обезпечават оптималната еластичност, както и подсказва името Yoga. 10 години името на   Lenovo Yoga се свързва с леките портативни компютри. Това са премиум преносими компютри, които са продуктивни, мобилни и вдъхновяващи, способни да задоволят всички потребности на потребителите.

От компанията не стопират да ни изненадват прелестно! Ако живеете и работите динамично и за вас е значимо да ускорите всичко, което вършиме,  Yoga Slim 7 Pro X е вашият модел. Овладейте мултитаскинга с този моден 14-инчов ултратънък преносим компютър. Той е мощен и извънредно бърз, ще ви зашемети с качеството на визуализацията. Отличава се с дълъг живот на батерията и набор от интелигентни функционалности, които ще ви оказват помощ да вършиме обичаните си неща денем, до момента в който с лекост изпълнявате и другите си задания.



Любим на потребителите е и моделът Lenovo Yoga 9. Уникалното в този 14-инчов преносим компютър са петте спомагателни клавиша на клавиатурата от дясната страна. Те са там, с цел да ви предложат достъп до специфични функционалности: превключване в режим с по-висока продуктивност, превключване от ярък към мрачен режим, промяна на звука от режим игра към режим музика, замъгляване на фона при осъществяване на видеоразговор. В един от тези клавиши е вграден и датчик за  за пръстови отпечатъци. Yoga 9е се предлага се до 16 GB RAM, до 1 TB място за предпазване и батерия за до 20 часа работа.



Обърнете внимание и на Yoga 7 , който се предлага с 14- и и 16-инчов екран. За по-добро видеоизживяване или, с цел да „ влезете ” напълно в игрите, 14-инчовата версия може да е с OLED екран. При 16-инчовата версия има няколко разновидността на  хардуеъра – общоприета интегрирана графика Iris XE на Intel или  графичен чип Arc на Intel за по-добра продуктивност.

От първото устройство до през днешния ден Yoga серията не изневерява на същността си –  да бъде постоянно отличителна, смела, новаторска и покрай нас. През годините Lenovo се старае да се потвърди освен като доста сполучлива софтуерна, само че и като обществено виновна компания. Това и повода да откри място измежду 100-те най-устойчиви компании в света съгласно класацията  и като една от най-иновативните съгласно.

Една от главните цели пред Lenovo е реализиране на чисти нулеви излъчвания до 2050 година За задачата работи с самодейността – световен стандарт за корпоративни дейности в региона на нисковъглеродната стопанска система. Високи технологии и грижа за околната среда, мощ и резистентност – 10 години Lenovo Yoga!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР