Нека поканим д-р Дариткова първо. Това е единственият човек, който

...
Нека поканим д-р Дариткова първо. Това е единственият човек, който
Коментари Харесай

Борисов посочи жената, която му отказала

" Нека поканим доктор Дариткова първо. Това е единственият човек, който съм канил за минитър и ми е отказал. Искаше да си пристигна в Смолян и да си работи. Дълъг е описът с правене на министри. Само поради това заслужаваш почитание. Крайно време е ГЕРБ да го ръководят дами ".

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти на партията в Смолян. 
-->
Той предложения някогашната депутатка и ръководител на парламентарната група на партията доктор Даниела Дариткова да се включи към делегацията, която показва ГЕРБ в града. 

" Подигравате ме, че от джипката раздавахме пари. Давахме за учебни заведения, детски градини и вие ги ползвахте. Къде са те в този момент? Какво ви дадоха? Едно нещичко ми кажете и си потеглям. Еми, като няма, какво чакаме на втори? Нямането да стане повече " няма ". Имането е най-малко три пъти по-хубаво от нямането ", съобщи още Борисов. 

" От едната страна война - ужасно напрежение в света, падат банки, само че Щатите имат държвен запас, печатат долари и споделят, че ще поддържат всички. У нас когато паднат банки, лихвите отиват в небесата. Асен Василев сподели, че сте забогатели. Тяхната клика са по-добре сигурно. Само се снимат по какъв начин тичат по парковете. Все едно на втори ще имаме съревнование по лека атлетика. В тия моменти скърбя за Цветанов, тъй като щяхме да имаме доста мощен кадър ", пошегува се водачът на ГЕРБ. 

Той напомни, че Асен Василев до момента три пъти е правил бюджет. 

" Има една приказва - " три пъти го режем, а то късо, та късо ". Реже и все не им стига. И в този момент гласят да подвигат налозите ", съобщи Борисов. 

" Сложно ми е да давам обещание, тъй като две години е доста време, не може да си измиеш очите, все едно се будиш от призрачен сън. Сега би трябвало да се оправят финансите, да се оправят дефицитите, с цел да тръгнем към Еврозоната. Не знам какъв брой воля ще има народът това да го изтърпи. След Станишев стягахме колана, след Орешарски отново, айде, след това пристигна вдигнатият пестник. Сега тези ДБ-та стенат и приказват за Еврозона. Благодарение на техните митинги, на няколко хиляди индивида, не сме в Еврозоната. Тези, които най-викаха и мякаха, носиха ковчези, само че народът не им даде и един %. И единственото, което им остана,е да ме проучват мен. Излиза Бабикян, излиза Хаджигенов да ми дават оценка, а народът не им даде и един % ", сподели още Борисов. 

Той разкри, че би трябвало да се изтеглят още 10 милиарда дълг, с цел да бъде затрупан бюджетът. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР