Нека поговорим за салатите - незаменим елемент от всяка трапеза

...
Нека поговорим за салатите - незаменим елемент от всяка трапеза
Коментари Харесай

Страхотни зимни салати за любителите на пресни зеленчуци

Нека поговорим за салатите - незаместим детайл от всяка софра и всяко хранене, който се отличава с разнообразни билки и зеленчуци. Те имат особено място в съвсем всички кулинарни култури.

Въпреки че нормално се подготвят от сурови артикули, салатите, поднесени с готвени съставки, също са известни. Обикновено те съдържат и сосове, приготвени с олио, зехтин, оцет, лимон и други сходни съставки, с цел да придадат нюанс на така и така вкусното ядене.

Плодовите салати постоянно се избират като лек десерт. И по този начин, подготвихме лист с чудесни салати, в които се срещат сезонни плодове, бобови растения и разнообразни билки. Бон вкус за тези, които продължат да ги пробват.

Нека стартираме с една класика. Овчарската салата е необятно публикуван тип салата на Балканите. Името ѝ се дължи на това, че е салата, приготвена от най-основните съставки, които овчарят може да откри наоколо. Въпреки че нормално се употребява през летните месеци, тя може да се подготви през всеки сезон. Номер две е картофената салата с горчица. Следва я зимната салата от нар и броколи. Сред желаните салати е тази със зеленчуци и риба звук, като и салатите с фасул и консервирани зеленчуци. Разбира се, измежду най-любимите съществени съставки на зимните свежи салати са спанакът, ябълките и морковите./БГНЕС

Лондон / Великобритания
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР