Нека най-малките пристъпят най-леко днес в учебните стаи! Вярвам, че

...
Нека най-малките пристъпят най-леко днес в учебните стаи! Вярвам, че
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък: На добър час към нови знания, мили деца!

Нека най-малките пристъпят най-леко през днешния ден в образователните стаи!

Вярвам, че първата им среща с учебното заведение ще бъде изпълнена с незабравими прекарвания и нови другарства! Безкрайният свят на науката се разкрива за Вас за първи път и дано жаждата да знаете повече разпали постоянно пламъче!

Гордеем се с достиженията на учениците от община Казанлък! Това се дължи на твърдоглав труд, доста самообладание и тъй като в никакъв случай не се отхвърлят. Скъпи батковци и каки, бъдете водачи за по-малките по пътя към триумфа!

На всички преподаватели поисквам здраве, храброст и доста креативност! Въображението ни дава късмет да откриваме непредвидени решения, когато се надигнем пред провокациите на днешния ден, а те са доста и изнанадващи. Вярвайте, че дружно сме мощ и ще се оправим!

Уважаеми родители, от през днешния ден ръката на Вашето дете поема неговият преподавател. Предайте я с грижа и отговорност! Бъдете почтени сътрудници на преповадателите! Нека Вие сте първите, които са възпитали почитание, внимание и човечност, които да разцъфтят с напъните на учителите! Тогава на лицата на всички ще има повече усмивки, ще се гордеем с положителни и високообразовани генерации! Това е и моето благопожелание – да има повече знаещи и усмихнати деца!                                                       

Успешна и ползотворна образователна 2022/2023 година!

С почитание,

ГАЛИНА СТОЯНОВА

Кмет на община Казанлък  
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР