Нека мислим преди да разпространяваме простотия на изтрещял месия. Това

...
Нека мислим преди да разпространяваме простотия на изтрещял месия. Това
Коментари Харесай

Алгафари гневно: Не разпространявайте простотията на някой изтрещял месия

 Нека мислим преди да разпространяваме дивотия на изтрещял избавител. Това написа във " Facebook " политическият пиар Нидал Алгафари.

Вижте цялостния пост на Алгафари по отношение на тайните теории у нас:

" От известно време се появяват изявления в които се твърди, че международно държавно управление желае да умори седем милиарда от човечеството и да остане единствено един милиард. Това щяло да го извършат с имунизацията за нови вирус. АКО имат такова предпочитание, то биха унищожили по правилото на Бърнард Шоу, тези, които са безполезни за обществото, а не работещите германци, швейцарци или шведи. АКО има такова държавно управление и Ако желае да унищожи толкоз огромна част от популацията на света, то за какво им е да имунизират, че след няколко месеца или година да измират хората. Много по-логично е да няма ваксина или още по-логично е да пуснат доста по-страшен вирус, микроб, бактерия, с които лабораториите на военните по света са цялостни.

АКО има такова държавно управление и такова тяхно предпочитание то доста по елементарно е да се случи през война там където няма нуклеарни оръжия или пък да унищожат нуклеарните арсенали първо и по-късно да ги въвлекат във война. АКО има подобен скрит план и те са по този начин всесилни, дали ще приемем или не имунизациите, те ще намерят различен метод да се оправят с нелеката им задача. Мнозина се тормозят, паникьосват и се тресат от боязън, че може да ни чипират и по този начин ще знаят всичко за нас. Задайте си въпроса и си отговорете, дали локалните държавни управления и служби не знаят съвсем всичко за нас и в този момент без да ни чипират?

Не е особена компликация да схванат съвсем постоянно местонахождението ни. Не съставлява усложнение да схванат всичко за битието ни, за странностите ни, за здравословното ни положение, банковите ни сметки, любовите ни. Тогава от какво се тормозим? Някой настояват, че ще ни роботизират да сме безчувствени и покорни. Роботизирането следва на доста огромна част от специалностите. Ще изчезнат водачите, сервитьорите, продавачите, шивачите, кроячите, служащите, селяните и най-древната специалност да не забравя- проституцията и още доста, доста занаяти, по този начин както изчезнаха калайджиите, сарачите, гайтанджиите. Но пък ще се засилят компютърните експерти, креативните персони, медиците.

Защо ли ще желаят да го вършат? За да си доставят удоволствието, че са богове и другите са безропотни плебеи ли? Всички знаем, по какъв начин завърши робството и при римляните, при арабите, при европейците и при американците. За това, другари, дано мислим преди да се паникьосваме и разпространяваме следващата дивотия и нелепост на някой изтрещял избавител.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР