Нека да видим какво ще направи БСП. Така лидерът на

...
Нека да видим какво ще направи БСП. Така лидерът на
Коментари Харесай

ДПС не бързат да кажат ще подкрепят ли правителство с мандата на БСП

Нека да забележим какво ще направи Българска социалистическа партия. Така водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ разяснява да даде третият мандат за сформиране на държавно управление на Българска социалистическа партия.
Той подсети, че от Движение за права и свободи изразили своята позиция и разчитането на изборните резултати, че българските избирали избрали смяната. Движение за права и свободи няма да поддържат партиите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия, които изгубили изборите. Връчването на трети мандат не инцидентно е планувано в Конституцията и предвид на това би било добре тези, които получат третия мандат да се опитат и да потърсят единодушие в Народното събрание за избрани политики, безапелационен бе Карадайъ.
 Йордан Цонев: Вървим с бърза скорост към предварителни избори Йордан Цонев: Вървим с бърза скорост към предварителни избори
От господин Доган знам, че почита Слави Трифонов като съумял човек, шоумен, само че знам също по този начин, че той последните години не се е чувал и...
Движение за права и свободи занапред чакат позицията на Българска социалистическа партия и съгласно тяхната позиция ще се види по какъв начин ще се развиват процесите. Иначе съгласно Карадайъ страната отива към, предварителни избори.
По отношение на гласуваните промени за образуването на изборни секции в чужбина, Карадайъ бе сбит, че Конституцията не прави разделяне сред българските жители без значение къде се намират те.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР