Нека бъдем откровени – някои хора са наистина шумни в

...
Нека бъдем откровени – някои хора са наистина шумни в
Коментари Харесай

Петте зодии, които са най-шумни в леглото

Нека бъдем откровени – някои хора са в действителност шумни в леглото, даже и да не желаят да си го признаят. Без значение какъв вид човек сте като цяло, вероятността да сте същият зад затворени порти или под чаршафите е извънредно дребна. Когато става въпрос да сте в леглото с обичания човек, замислете се какво тъкмо ви харесва. Дали желаете да увеличите силата на звука или да натиснете бутона за заглушаване, с цел да се насладите и да се концентрирате?

Някои хора в действителност се отпускат, до момента в който вършат обич и стават доста шумни в леглото. Макар в никакъв случай да не може да предвиждаме с акуратност дали някои ще увеличи децибелите в съкровен миг, някои са предразположени към това. Част от тайната се крие в техния  зодиакален знак.

Затова през днешния ден ви представяме петте зодии, които са най-шумни в леглото:

Овен

Овните са най-смелите и даже малко извратени, когато става въпрос за правене на обич. Те обичат всичко да е интензивно и по тази причина усилват шума в спалнята. Овните са същински, както в леглото, по този начин и в действителния живот. Затова те безусловно се впускат в енергично и буйно правене на обич, без се интересуват от нищо друго. Освен това Овните се ръководят от планетата Марс, която е знак на експанзията. Това е повода те в никакъв случай да не се двоумят да създадат първия ход и да обичат да преобладават в леглото тъкмо като водач.

Скорпион

Тези хора в действителност имат най-мръсния разум, когато става въпрос за правене на обич. Често те се разказват с копнежната им потребност от завършения и фамилиарност. Те освен са постоянно подготвени за любовни милувки, само че се стремят да показват нещо ново и възхитително. От снизходително хъркане до буйни писъци – Скорпионът несъмнено е от зодиите, които са най-шумни в леглото.

Лъв

Не е изненада, че Лъвът покачва тоновете в в спалнята. Просто те обожават, до момента в който вършат шоу. Този знак даже се радва на буйни словесни диалози в леглото. Лъвовете пробват по всякакъв начин да задържат вниманието на колегата си, само че обичат да ускоряват прекарването в спалнята.

Рак

Раците обожават интимните преживявания, които са много любящи и смислени. Тяхната устойчивост и мощ на въображението са просто необикновено. Те с лекост могат да отведат някого на продължително странствуване. Те нормално карат любовниците си да изоставен, жадувайки за повече, поради буйните си придвижвания, смесени с всички страсти. Тяхното физическо изложение на обич идва с огромни, смели и интензивни жестове. Те се възбуждат по-силно и могат да накарат колегата си да почувства натоварен оргазъм, когато са шумни в леглото.

Стрелец

Стрелецът носи дълбоки искри в себе си, които го водят по пътя на шума. Стрелецът е много флиртуващ. Представителите на тази зодия се нуждаят от разнообразни неща, които да ги зареждат. Те постоянно са подготвени за непринудена тръпка в спалнята и могат да покажат обич във всяко време и на всички места. Освен това те постоянно нетърпеливи да поемат водещата роля и не се опасяват да стигнат до крайности. Те стават доста шумни в леглото, с цел да дадат на колегата си, както в никакъв случай до момента.

 

Вижте още⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР