Нека бъдем честни! И на най-сексуалната жена понякога не й

...
Нека бъдем честни! И на най-сексуалната жена понякога не й
Коментари Харесай

Нещата, които предпочитаме пред секса

Нека бъдем почтени! И на най-сексуалната жена от време на време не й е до секс и би предпочела да прави нещо друго. Да забележим обаче какво най-често би могло да измести желанието ни за интимни ласки…

Нещо за ядене! Обикновено полово по-активните дами са и положителни чревоугодници. Затова не се учудвайте, в случай че от време на време ви обръщат тил и избират да си хапнат парче торта, сладолед или да си угодят с друго кулинарно прелъщение отвън спалнята. Не, че избираме яденето пред секса, само че в случай че стомахът ни къркори или пък сме преяли, това може да ни откаже от любовта под чаршафите. Не имам вяра нито един път да не ви се е случвало, до момента в който вършиме секс, да мислите с какво ще се занимаете след това… и в случай че в съзнанието ви изниква менюто на близката сладкарница, ясно е какво ви се прави сега. От друга страна, някои храни будят половия вкус, само че няма поръчител по какъв начин ще ви подействат в съответния случай. Така или другояче, най-предпочитаната храна пред секса е с високо наличие на захар и това е разумно, защото и при потреблението на захарни произведения, и при половия акт, се отделят сходни хормони, които въздействат на настроението и самочувствието ни.

Пазаруване. Има ли нещо, което да обичаме повече от извършването на покупки? Малко дами биха избрали друго пред него, пък било то и секс. Жена, твърдо решена да върви на пазар, има потребност само от чифт комфортни обувки и цялостно портмоне. И сигурно някъде там е разковничето, което ни носи извънредно наслаждение.

Разкрасяване. Възможно е да не ни се прави секс, тъй като не се усещаме задоволително привлекателни и тогава бихме предпочели да се подложим на голям брой приятни и неприятни процедури, с цел да се усетим още веднъж красиви и мечтани и да пристъпим с уверена стъпка към леглото.

Масаж. Макар че постоянно той е предходник на секса, самичък по себе си може да е прелестен дотам, че да желаеме да си останем единствено с увертюрата този път. Когато човек е изтощен и няма мощ да помръдне, няма нищо по-приятно от това да усеща тялото си, без да поставя каквото и да е изпитание за задачата. Само лежиш и всичко се случва. Не че и в леглото не може да е по този начин, само че това надали ще се хареса на колегата. Масажът работи антистресово, отпускащо и в същото време тонизиращо. Подобно на секса, освобождава от всички насъбрани негативи денем, задейства кръвообращението и ви доставя приятна приятност, а след това сте като преродени. Все още ли се учудвате за какво от време на време желаеме просто масаж?

Гушкане. В леглото може да се случва и нещо друго не по-малко прелестно от секса. Когато има обич, гушкането в даден миг даже е по-хубаво от половия акт. То също е демонстрация на фамилиарност и е един от методите да си кажем „ Обичам те ” без думи. Ако дамата се гушне, това не значи безусловно, че насочва покана за фамилиарност. Може би просто желае да си полежите дружно и да помълчите, зяпащи в тавана и това й носи задоволително задоволство. В прегръдките на мъжа се усеща закриляна и предпазена, спокойна и удовлетворена от живота. Доказано е, че дамите, които спят прегърнати от мъжете си, сънуват по-малко кошмари, по-рядко се будят нощем и се радват на по-пълноценен сън, в съпоставяне със самотните, които прегръщат възглавницата.

Телевизия/Книга/Филм. Това са дежурните страстоубийци. Загледани във кино лентата, който е привлякъл вниманието ви, нищо чудно да се откажете от прекарването на нощта по по-вълнуващ метод. Като цяло пасивността и мързелът стават все по-предпочитани дали тъй като сме изтощени, изнервени, уплашени от работата, или тъй като сме прекалено много заобиколени от медии, които да ни разсейват непрекъснато. Винаги можем да си изтеглим забавен филм, а от всички стратегии по малкия екран все ще намерим нещо, което да ни прикове пред екрана… добре е когато това се случва, най-малко да е споделено с половинката, тъй като въпреки всичко интимността има доста прояви и едвам една от тях е сексът.

В леглото, само че с… компютъра
Още един върл зложелател на секса е виртуалното пространство. Дори безцелното сърфиране от време на време е желано пред бурните страсти. Сякаш ставаме все по-отдалечени от тялото си и все по-вглъбени във виртуалния свят. На процедура живеем повече в обществената мрежа, в сравнение с в действителността и даже, в случай че сме в напреднал „ етап ”, обмисляме по какъв начин ще разкажем и публикуваме това, което претърпяваме сега. Текстът към този момент е пред очите ни. Харесан от Х консуматори, знайни и незнайни другари. Идеалната секс поза за актуалните полови сътрудници е такава, че да не нарушава сърфирането – т. е. да има място и за преносимия компютър в приключението. В най-тежките случаи напряко избираме да се разположим комфортно пред преносимия компютър и да не бъдем занимавани с каквото и да е.

В царството на сънищата. През средата на работната седмица единственото, което бихме желали, е да се наспим добре, а сексът, колкото и да е трогателен, лишава от часовете ни за сън и на идващия ден едвам се влачим, до момента в който избутаме. Ако в последно време свързвате леглото най-много с комфортната възглавница, значи и вие сте измежду феновете на съня пред секса.

Всъщност, няма нищо неприятно от време на време да не ни се прави секс или да предпочетем да се усамотим с обичаното си занятие. Всеки има потребност от своята глътка въздух в взаимния живот. Важното е да не е прекомерно постоянно и да не позволяваме всичко останало, което обичаме да вършим, малко по малко да измести нещото, което ни прави най-чувствени и същински.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР