Нежно предупреждение: Тази "статия" е писана под бесния съпровод на

...
Нежно предупреждение: Тази "статия" е писана под бесния съпровод на
Коментари Харесай

Иво Димчев: Смелост или пошлост е песента му Райна Кабаиванска?

Нежно предизвестие: Тази "статия " е писана под гневния акомпанимент на една от последните произведения на Иво Димчев - "Райна Кабаиванска ". С други думи - не съдете строго текста, който идва от сърцето и душата, и е повлиян от ориенталските ритми, на които е заложил нашият човек.

Неотдавна Иво Димчев показа ария, която въпреки и да се разграничава съществено по текст от останалите му части с надалеч по-скандални рими, провокира много бурни реакции. Повечето неприятни, несъмнено, ние сме си чистокръвни злобари. И като цяло ситуацията си стана скандално, тъй като употребявал името на Райна Кабаиванска. Нещо повече - Димчев се зарече, че обръща нова страница в креативния си път и към този момент няма да написа "мръсни " песни, а съгласно някои, повода за това били острите реакции за последната му ария. Но по публични данни, индивидът си бил начесал крастата:



"Обещавам повече да не пиша мръсни песни! Начесах си крастата! Изкефих се! Много са ми сладки! Пея ги с огромен кеф. Тези, които ме познават от близко, знаят че този интервал беше неминуем.
Освен това човек направил над 30 спектакли неразрешени до 18г възраст и написал книгата “Лирика и Педератуси” няма по какъв начин да не напише също Ганка, Моча, Дебела, Феромони, Халал, Грух Грух и Чукам на Поразия. Гордея се с тях. Продължаваме нататък! "

Дали на Иво Димчев му е омръзнало от мръснишки текстове (които мнозина най-откровено обичаме), или в действителност е повлиян от рецензията, не знаем.

Факт - да използваш името на оперната прима, с която цяла България се гордее, е много самоуверен ход. Но на каква основа би трябвало да почиват пиперливите мнения на "моралистите ", съгласно които парчето е "трагедия ", "простотия ", "дъно " и "неуместно "? Всъщност, по какъв метод тази ария е насмешка с Райна Кабаиванска? Всъщност, в текста името ѝ е упоменато в напълно позитивен аспект и с почитание. Да, самоуверено е това да е името на песента, само че белким не ни е известно, че провокацията продава? И до момента в който самата Райна Кабаиванска не застане твърдо срещу тази ария, за какво да го вършим ние? И вЕрвайте - изненадващо е по какъв начин измежду морето от дивотия, в което се къпем и давим всеки ден, намираме метод да се възмутителен от изкуството, подсилено ловко с ритми и провокация. Както единствено Иво Димчев си го може.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР