Неизвестни са подпалили хартии и кашони в подлеза на булевардите

...
Неизвестни са подпалили хартии и кашони в подлеза на булевардите
Коментари Харесай

Подпалиха подлез на столичния бул. ``България`` - 112

Неизвестни са запалили хартии и кашони в подлеза на булевардите “Гоце Делчев ” и “България ” в София нощес, заяви кметът на Район " Триадица " Димитър Божилов.

" Съоръжението по този начин или другояче не е “цвете ”, само че с този случай ситуацията става нетърпимо ", разяснява той.

Това оповестява кметът на регион " Триадица " Димитър Божилов.

" Към региона за поддръжа са зачислени всички подлези в “Триадица ”. Бюджетирането няма да го разясня, само че за съответния подлез главният проблем идва от некачествената изолираност на булеварда и от заведенията за хранене, които запушват канализацията с отпадни води- две от тях затворихме преди година и нещо.

В момента правим остойностяване на ремонта на тавана и организираме почистването. Ще изискам от сътрудниците от 04 районно управление (на МВР) към Столична дирекция на вътрешните работи изчерпателно следствие, включително и снемане на видео-записите, с цел да установим причинителите и те да бъдат подведени под отговорност. За да не остане този случай като следващата вандалщина от незнайни, чийто харч се заплаща от обществените средства ", прибавя Божилов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР