Неизвестни лица са откраднали от компетентните органи в европейска държава

...
Неизвестни лица са откраднали от компетентните органи в европейска държава
Коментари Харесай

Шок! Издадоха ковид сертификат на Хитлер

Неизвестни лица са откраднали от способените органи в европейска страна електронните ключове, употребявани за генериране на зелен паспорт, заяви италианската организация ANSA.

Твърди се, че някои от ключовете са били оповестени и публикувани в интернет стратегии за основаване на подправени документи.

От нощес в интернет се популяризира подправено уверение на името на Адолф Хитлер, роден на 1 януари 1900 година При инспекция с приложението " Verification C19 " се оказва, че то е годно.

Удостоверението е оповестено в Twitter и в някои профилирани уеб сайтове. Според уеб страницата Zerozone.it историята е разкрита от потребителя Reversbrain, който през вчерашния ден към 22:30 ч. разгласява серия от туитове:

" Мисля, че ключовете, употребявани за сключване на цифровия документ Covid EU, най-малко в Италия, са изтекли по някакъв метод ", написа той и приканва хората да сканират QR код с формалното италианско приложение. 

Ако приключването на информация се удостовери, това значи, че документът EU Covid може да бъде подправен от всеки, написа потребителят.

Според уеб страницата Zerozone документът сякаш е публикуван от френския орган " Cnam - Caisse Nationale d`Assurance Maladie " на 25 октомври 2021 година

Друг подправен, само че годен QR код, още веднъж на името на Адолф Хитлер, роден на 1 януари 1930 година, демонстрира компанията " Janssen - Cilag international " като производител на имунизацията, прилагана в Полша от Centrum и Zdrowia.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР