Неизвестен мъж обра медицински работник, задигайки 500 лева от лекарски

...
Неизвестен мъж обра медицински работник, задигайки 500 лева от лекарски
Коментари Харесай

Мъж задигна 500 лева от лекарски кабинет

Неизвестен мъж обра медицински служащ, задигайки 500 лв. от лекарски кабинет във Велико Търново. Случаят е от преди два дни и се разиграва в регионалната болница в града. Крадецът е сниман на камери, само че към момента се търси.

" В петък сутринта отидох до банкомата на болничното заведение, с цел да изтегля пари за персонални сметки. Сложих сумата в портмонето си и по-късно се прибрах в кабинета. Оставих си чантата и персоналните движимости. Излязох да си ръся вода, поговорих с колежки. Нямаше ме не повече от 15 минути ", описа в ефира на " Здравей, България " здравната сестра в лекарския кабинет Вероника Савева. " Когато се върнах, всичко си беше на мястото и нямаше индикации, че съм обрана ". 

По думите ѝ тя схванала за изчезналата сума, когато извадила портмонето си, с цел да извади пари, с цел да си купи нещо към 30 минути, откакто се върнала в кабинета. " Веднага се обадих на  шефката си. Свързах се и с IT техника, който погледна камерите и видяхме крадеца ", показва тя.

Савева алармирала за изчезналата сума в полицията за кражбата. Органите на реда разясниха, че самоличността на мъжа е открита, само че той не живее на територията на региона и към момента се търси.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР