Неизлечимо болен мъж, който е направил хиляди неприятни телефонни обаждания

...
Неизлечимо болен мъж, който е направил хиляди неприятни телефонни обаждания
Коментари Харесай

Неизлечимо болен мъж, осъден на затвор за извършване на хиляди неприятни обаждания до службите за спешна помощ

Неизлечимо болен мъж, който е направил хиляди неприятни телефонни позвънявания до службите за незабавна помощ, беше наказан на една година затвор.

Дерек Guildea (61) е направил общо 4819 телефонни позвънявания до службите за незабавна помощ, като размерът на позвъняванията и колите за спешна помощ, изпратени до него, е повлиял на способността на службата да реагира на същински позвънявания, заяви Наказателният съд в Дъблин.

Guildea, от Trimbleston, Hamlet Lane, Balbriggan, Co Dublin, се призна за отговорен по три обвинявания за настойчиво осъществяване на телефонни позвънявания за причиняване на скука, стеснение или излишно безпокойствие на дати сред януари 2021 година и октомври 2022 година

Съдът чу, че позвъняванията са били направени до незабавната контролна зала на Garda, незабавната контролна зала на Националния център за спешна помощ и службата за приемане на незабавни повиквания 999 през този интервал.

Той също насочи опасност по време на заплашително телефонно позвъняване до парамедик, че ще „ го накара да бъде погубен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР