Неидентифициран летящ обект е бил забелязан на снимка, направена на

...
Неидентифициран летящ обект е бил забелязан на снимка, направена на
Коментари Харесай

Каква е истината за летящото над Еверест НЛО

Неидентифициран летящ обект е бил видян на фотография, направена на планинските скатове на най-високата планина в света — Хималаите.

Според уфолозите, странният обект с форма на диск, който се рее над връх Еверест, никога не е дрон или хеликоптер, поради огромната височина, на която лети.

Сензационната фотография е една от общо 477 фотографии, направени от алпиниста и режисьор Дейвид Брийшърс през 2012 година. Сега той събира тези фотоси в галерия, с която желае да покаже планината в цялото ѝ великолепие — от първи базов лагер чак до самия връх Еверест, оповестява английският вестник Express.

Фотографията, която едвам в този момент става публично достояния, демонстрира Хималаите от базовия лагер в подножието със стотиците катерачи, които вървят нагоре по трасето към най-високата точка на планетата. Известният връх обаче, е помрачен от чудноват летящ обект, реещ се над него.



Снимката породи голям брой полемики и разбуни духовете в интернет.

Любителите на тайни теории побързаха да напомнят слуховете за секрети подземни бази, сходни на секретната Зона 51 в американския щат Невада.
Те настояват, че мястото, където се намират тези уреди, е на практика недостъпната околност Ладак, на границата сред Индия и Китай.

За да прибавят още тежест на изказванията си, уфолозите извадиха разкритите предходната година документи на Централно разузнавателно управление на САЩ, които разкриват седем наблюдения на НЛО в небето над Непал и прилежаща Индия през 1968 година

Един от неидентифицираните летящи обекти е разказан като "пламтящ обект ", чиято светлина премигвала и се чувал "звук като при стихия ".

Скептиците обаче, са уверени, че "тъмното леке " върху фотографията, което провокира такова неспокойствие измежду уфолозите, най-вероятно е прелитаща птица.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР