Неговият по-ранен ресторант беше отворен само от седем месеца, когато

...
Неговият по-ранен ресторант беше отворен само от седем месеца, когато
Коментари Харесай

Завръщането на ресторанта в Калифорния показва колко остарял, фалшив азиатски стереотип за яденето на кучета продължава да съществува

Неговият по-ранен ресторант беше отворен единствено от седем месеца, когато през май така наречен кръстоносец за хуманно отношение към животните загатна в обществените медии, че питбул е вързан горе в откъслечен дом в съседство щеше да бъде сервиран в менюто.

Ден след първичния коментар заваляха язвителни изказвания, гласови известия и позвънявания. Тялото на Расавонг към момента се напряга, когато споделя, по-специално, позвъняване от стара жена.

„ Тя беше толкоз отвратена от мен и викаше и крещи, и единственото нещо, което мога да си спомня, че я чух да споделя най-после беше „ Върни се в страната, от която си пристигнал, майко-ефер кучеядка “, сподели Расавонг неотдавна пред Асошиейтед прес.

След дни той затвори този ресторант, тъй като към този момент не се усещаше в сигурност сред издевателството и хора, които се шляят на паркинга отвън работното време.

Фалшивото обвиняване се употребява за дългогодишна клюка против азиатските кухни и култури, която продължава в Съединени американски щати повече от 150 години, датираща от нара...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР