Неговите представители настояха, че културата на регулатора се е променила,

...
Неговите представители настояха, че културата на регулатора се е променила,
Коментари Харесай

„Хубава работа, ако можете да я получите“: Шотландският воден регулатор похарчи обществени пари за карти за подаръци, пътуване и курсове в САЩ

Неговите представители настояха, че културата на регулатора се е трансформирала, защото те се бореха да оправдаят подчертаните съмнителни разноски в миналогодишния одит - в това число £2600, с цел да даде на всеки член на личния състав карта за подарък от £100 за Коледа и £402 за вечеря за двама.

Докладът на основния инспектор откри, че " финансовото ръководство и проблемите с ръководството, открити в комисията, надалеч не дават отговор на това, което се чака от обществен орган “.

След отчета, основният изпълнителен шеф на WICS Алън Съдърланд напусна неотложно в действие през декември и получи шестмесечна заплата вместо това от периода на договорното му предупреждение. Въпреки че не беше предоставена точна цифра за това, през 2021 година комисията сподели, че годишната заплата на основния изпълнителен шеф е била повече от £165 000.

Общо £77 350 бяха декларирани за курса на Harvard Business School, посещаван от гл. действен шеф Мишел Ашфорд, което включва полети в бизнес класа до Бост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР