Негативната енергия в дома може да бъде открита и премахната

...
Негативната енергия в дома може да бъде открита и премахната
Коментари Харесай

Негативната енергия в дома може да бъде открита с чаша вода

Негативната сила в дома може да бъде открита и отстранена с този трик

Независимо дали вярвате в отрицателната сила или не, тази „ неприятна “ сила може да участва във вашия дом. Отрицателната сила може да аргументи доста странни и необикновени неща в дома ви и хората, които живеят в него.

Ако се чудите за какво цялото домакинство някак си върви обратно, има непрекъсната липса на пари, напрежение и безпокойствие измежду членовете, има меланхолия и тъга… може би е време да помислите да извършите този тест.

Понякога тези сили намират път до домовете ни без наша виновност. За благополучие има няколко неща, които можете да извършите, с цел да премахнете тези негативни сили.

Ако желаете да разберете дали в дома ви има негативни сили, има няколко техники, които ще ви оказват помощ да извършите това. Периодичното разчистване на неприятната сила може да помогне за поддържане на хармонията в къщата и на всички членове на фамилията.

Как се появява силата в дома?
Къщата е пространство на единение сред членовете на фамилията, тъй че техните сили стават нормални за това място. Нашите страсти, усеща и мисли освен създават избран тип сила, само че и притеглят сила.

Отрицателната сила може да влезе в дома ни по разнообразни аргументи. Членовете на фамилията са основни участници, макар че съседите или посетителите също могат да окажат въздействие. Дори завистта на някой, който влиза в дома ви, може да ви повлияе.

Ако в дома ви има негативна сила, ще започнете да забелязвате следните признаци:
щастието към този момент няма да бъде на ваша страна
ще ви липсват пари и непрестанно ще ви се изплъзват от ръцете
отношенията сред членовете на фамилията ще станат по-остри
дори вашите домашни любимци ще се държат необичайно, в случай че имате такива
ще сте по-нервни, неспокойни и може да плачете без причина
растенията ще изсъхват
уредите ще стартират да се скапват
ще се чупят чаши и други съдове
няма да се чувствате удобно и умерено вкъщи

Няма да забележите тези признаци едновременно, по тази причина е значимо да има други механизми за разкриване на негативните сили.

Как да открием негативната сила с чаша вода?
Първо, доста е значимо да анализирате какво се случва във вашата къща. Ако смятате, че не можете да намерите първопричината за казуса, пробвайте този трик и открийте всички неприятни трептения:

1.Вземете чаша от транспарантно стъкло. Също по този начин, имайте поради, че няма да можете да я употребявате наново. Ако можете, купете особено чаша, която ще употребявате извънредно за тази цел.

2.Напълнете 1/3 от чашата с морска сол.

3.Напълнете 2/3 от чашата с бял оцет.

4.Напълнете последната трета с елементарна чиста вода.

5.Поставете чашата в стаята в къщата, където смятате, че неприятните трептения са най-силни. Това може да бъде стаята, в която приемате посетители, където постоянно се събирате и други сходни.

6.Поставете чашата в прикрит ъгъл за 24 часа. Много е значимо никой да не пипа чашата и да не я местите през този интервал.

7.На идващия ден разгледайте чашата:
Ако чашата е същата, както сте я оставили предходния ден, тогава няма неприятна осцилация в тази стая. Прехвърлете чашата в друга стая и повторете процедурата по същия метод.

Ако в чашата има мехурчета като при газирана вода, в случай че водата е мътна или оцветена в зелено или друго необичайно нещо, това значи, че в стаята има енергийни проблеми.

Вижте още: Сметките ви за ток ще станат по-малки с тези лесни трикове

В този случай наличието на чашата би трябвало да се излее в тоалетната и чашата усърдно да се измие. След това прибавете същите съставки и повторете процедурата в същата стая за идващите 24 часа. Повторете толкоз пъти, колкото е належащо.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР