Недялко Недялков, фейсбукНедялко Недялков Снимка: фейсбукКой плаща на националните“ (а

...
Недялко Недялков, фейсбукНедялко Недялков Снимка: фейсбукКой плаща на националните“ (а
Коментари Харесай

Който поръча ареста на Борисов, той поръчва и пледоариите в защита на хванатата с подкуп кметица

Недялко Недялков, фейсбук
Недялко Недялков Снимка: фейсбук
Кой заплаща на „ националните “ (а всъщност „ престъпните “) малките екрани БТВ и Нова да прожектират всекидневно в ефирите си анархистичните послания на псевдо-адвоката Хаджигенов, бранител на Иванчева, прочут най-много с ковчезите и погромите от лятото на 2020 година?

Кой заплаща цялата невиждана медийна акция в отбрана на един наказан и потвърдено подкупен политик?

Кой заплаща погрома над самостоятелния български съд, апелите за взломяване на правосъдните институции?

Кой заплаща на поръчкаджията Атанас Чобанов да се репчи, че щял да разрови „ до дупка “ житие-битието на съдиите, осъдили Иванчева?

(Чобанов…, който вместо да се заканва на съда, би трябвало да дава отговор за секретните документи по „ Турски поток “, предоставени му от Лена Бориславова…)

Съзнаваме ли размерите на бесовщината, известени ли са в Брюксел, по този начин ли си показват възжеланата „ правосъдна промяна “ – не пипайте „ нашите “? Какво стана с правилото „ правосъдно решение не се разяснява “? Релевентен към закона ли е аргументът – „ тъй като няма други наказани политици, дайте да амнистираме Иванчева “? Изобщо какво се случва със законността в България?

Това е откровена опасност за разпра, отпушване на мерзките инстинкти на радикално-левичарска декласирана навалица, склонна към физически похищения.

Щом в схемата са Хаджигенов и Чобанов, откъм гърба са двама бегълци-олигарси от Дубай и Белград, за мен подозрение няма. Те имат ресурса да финансират цялото упражнение. Не че им пука за някоя си Иванчева – просто употребяват мотива, с цел да бунят, разрушават, тровят публичността, всяват съмнение към системата…

Следата води към Дубай и поради топлите усеща на Иванчева с персоналния вътрешен министър на „ черепите “ Бойко Рашков.

Просто е – който поръча на ареста на Борисов, той поръчва пледоариите в отбрана на хванатата с рушвет кметица.

И това е следващ епизод от цялостната война на мафията против българската страна, разпалена от възприятие за отплата и водена с логистичната помощ на марионетния прокремълски президент, мрежата грантоядни НПО-та към „ Капитал “, похитените малките екрани и популистките партийни планове на „ смяната “.

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР