Недоволство, неясноти и множество въпроси предизвикаха у част от ползвателите

...
Недоволство, неясноти и множество въпроси предизвикаха у част от ползвателите
Коментари Харесай

Недоволство срещу новите карти и билети в София


Недоволство, неясноти и голям брой въпроси провокираха у част от ползвателите на градски превоз в София новите карти и билети, влезнали в действие от 1-и януари тази година.

Какви тъкмо са измененията?

Въвежда се билет за време - за 30 или за 60 минути на цени надлежно от 1,60 и 2,20 лв.. Носителите, на които могат да се зареждат билетите, са хартиени и платмасови и самите те костват 0,80 стотинки и 3,00 лв..

От началото на 2023-та могат да бъдат закупени също по този начин карти за 24 и 72 часа - надлежно на цени от 6 и 15 лв.. При тях срокът стартира да тече от момента на покупката. Съществува и вид за седмчина карта, като изискването там е да сте си купували билети с дебитната си карта от понеделник до петък и тогава през почивните дни можете да пътувате гратис.

Освен новите транспортни документи, има и такова, които отпадат. Сред тях са тридневна карта за всички линии, тримесечна и шестмесечна карта за всички линии и провокиралата най-сериозно неодобрение едномесечна карта за една линия, която струваше 35 лв., като опцията в този момент е едномесечна за всички линии, само че против 50 лв..
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР