Недостойно поведение по адрес на съперниците си от Франция показаха

...
Недостойно поведение по адрес на съперниците си от Франция показаха
Коментари Харесай

Това вече е прекалено!

Недостойно държание по адрес на противниците си от Франция демонстрираха новите международни първенци от Аржентина. По време на празненствата за извоюваната купа „ гаучосите “ се демонстрираха в отрицателна светлина, написа „ Телеграф “.

Всичко стартира още от огромната им звезда Лионел Меси, който изкрещя в мегафона нецензурни думи, малко след победната дузпа за своя отбор.

При награждаването им пък избраният за притежател на „ Златната ръкавица “ вратар на тима Емилиано Мартинес сложи обидно премия си на своите гениталии пред погледа на целия свят.

Малко по-късно в съблекалнята по време на празненствата на целия състав той прикани съотборниците си да запазят „ минута безмълвие “ за голмайстора на Франция Килиан Мбапе, който му вкара 4 пъти (бел. ред.- дружно с първата дузпа) по време на финала и завоюва голмайсторския приз.

Бившият аржентински национал Серхио Агуеро също се прояви с изцепката си в в съблекалнята на „ гаучосите “, въпреки от дълго време да не е част от тима.

Той си разреши груба засегнатост към един от френските национали – младия халф на Реал Мадрид Едуардо Камавинга.

„ Camavinga, cara de pinga “ (б.р. – лице, наподобяващо на мъжки сексуален орган), сподели Кун онлайн в Инстаграм от съблекалнята на Аржентина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР