Недостигът на стабилни доходи е един от най-големите страхове за

...
Недостигът на стабилни доходи е един от най-големите страхове за
Коментари Харесай

Как Блатечки ще издържа децата си?

Недостигът на постоянни приходи е един от най-големите страхове за Асен Блатечки през последните месеци, разкрива самият той, написа " България през днешния ден ".

" Притеснявам се пандемията да не ме остави без работа. По време на карантината бях в същински ступор, усещах изтощение. Аз постоянно ще намеря какво да работя, в случай че би трябвало ще сменя попрището, само че нека не се стига до там ", показа Асен в свое телевизионно изявление.

От тази есен щерка му Катя към този момент е студентка в Лондон. Въпреки, че девойката си докарва някой лев като гримьор, по-голямата част от издръжката е поел баща й.

Блатечки се грижи и за сина си Борил, който е плод на любовта му с моделката Диляна Попова. Ето за какво Асен не може да си разреши да остане " на изсъхнало ". Актьорът и режисьор признава още, че за него децата му са преди всичко и е подготвен на всичко за тях. " Бащинството ме направи доста по-отговорен и грижлив. Това е да даваш грижа без да очакваш нищо в подмяна ", споделя Асен.

Той разяснява и доста настоящата сега тематика за еднополовите бракове. Лошото момче на българското кино се оказа доста търпелив. Актьорът е безапелационен, че не дели хората и всеки самичък избира по какъв начин да живее живота си. " За еднополовите бракове съм, хората би трябвало да живеят свободно, не ги разделям ", споделя той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР