Недостиг на гориво, храни и лекарства заплашва Великобритания при Брекзит

...
Недостиг на гориво, храни и лекарства заплашва Великобритания при Брекзит
Коментари Харесай

Брекзит без сделка крие огромни заплахи: Недостиг на гориво, храни и...

Недостиг на гориво, храни и медикаменти заплашва Англия при Брекзит без договорка, демонстрират документи на английското държавно управление, с които се е срещнал вестник „ Сънди таймс “, представен от БНР.

Ако напусне Европейския съюз без съглашение, Лондон ще бъде застрашен и от нарушение на работата на пристанищата и твърда граница с Ирландия, демонстрират още документите, добавя Ройтерс.

Според английското изданието, прогнозите, направени от държавното управление, разказват най-вероятните последствия от Брекзит без договорка, а не най-лошите сюжети.

Тези оценки демонстрират, че 85 % от камионите, употребяващи основните пропускателни пунктове на Ламанша, „ може да не са подготвени “ за френските митници, което значи, че работата на пристанищата може да бъде нарушена в продължение на три месеца, преди придвижването да се усъвършенства.

Правителството също по този начин счита, че е евентуално да се стигне до твърда граница сред английския регион Северна Ирландия и Ирландия, защото сегашните проекти за отбягване на обилни инспекции ще се окажат неприложими, написа още „ Сънди таймс “. Според вестника документите, готови този месец, разрешават да се „ надникне в тайното обмисляне, реализирано от държавното управление за да се избегне пагубен срив на инфраструктурата на страната “, и показват „ най-обстойната оценка за готовността на Англия за Брекзит без договорка “. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР