Недобра реплика при всички случаи, особено в контекста на видеоконферентен

...
Недобра реплика при всички случаи, особено в контекста на видеоконферентен
Коментари Харесай

Дончев за Танева и измамите – не било добре да го казва и то на видеоконферентен разговор

Недобра имитация при всички случаи, изключително в подтекста на видеоконферентен диалог, единствено че министърът не прави инспекции. Така вицепремиерът Томислав Дончев разяснява репликата на колежката си Десислава Танева на среща с производители на пипер по какъв начин един тип би трябвало да си мълчим за измами, което Танева дефинира за извадено от подтекста – имала поради, че в случай че самият отрасъл се смята себе си за лъжлив, ще му спрат европарите от Брюксел.
Въпросът е по какъв начин работи контролната система, сподели още Дончев. Той не можа да каже има ли съответна политическа конспирация.
При всички случаи последствия ще има – всички български медии се наблюдават доста деликатно в Европейска комисия, съобщи Дончев. И добави, че европейският прокурор Лаура Кьовеши може да ревизира, само че единствено в случай че имало съответен случай. " От имитация парите не могат да бъдат спрени ", безапелационен е Дончев, който посочи, че прекъсване на пари има единствено в случай че контролът на държава-членка изпусне машинация.
Що се отнася до Валентин Златев и прясната имитация на Валери Симеонов по негов адрес, Дончев напомни по какъв начин Комисия за защита на конкуренцията правила два секторни разбора през последните години и имало рекомендации за осъществяване след тях. „ Хайде на де вкарваме всичко във война с олигарсите по лист. Списък, доколкото знам, няма ”, посочи считаният за втори човек в ГЕРБ и в държавното управление на Борисов. Той не видя лист в дейностите против избрани категории бизнеси – първо хазарта, в този момент горивата, вероятно мобилните оператори. „ В който и миг да се прави, все ще се търсят някакви знаци ”, разяснява вицепремиерът. Във всеки административен орган има назначени по съответния ред експерти и би трябвало да ги поддържаме, добави той.
По тематиката „ Васил Божков ”, Томислав Дончев разяснява, че „ научно ” приказките отразявали митовете и страховете. Вицепремиерът разгласи, че не го е боязън от Божков, само че и призна, че дейностите му оказват помощ за загубата на публично доверие във властта. „ Не виждам различен модел или сюжет, с изключение на истината и единствено истината ”, сподели Дончев.
На съответен въпрос за изчезналите 700 млн. лв. налози и по какъв начин по този начин страната толкоз време не е схванала години наред за това, коментарът беше, че Шехерезада споделя приказки, с цел да си избави живота.
Във връзка с политическото бъдеще на ГЕРБ, Дончев видя за цел „ младите ”. А за политическия план на Цветан Цветанов в бъдеще, коментарът беше сбит – в случай че някой смята, че е по-правилно да работи с него, триумф. Опитите да се откри по-голяма конспирация без доказателства са безпочвени, съгласно Дончев. И видя като естествена раздялата с Цветанов, тъй като се стигнало до сериозна точка на загуба на доверие. „ Айде първо да каже дали ще прави партия, тогава ще обявим връзките си с него ”, сподели вицепремиерът.
„ Досега нито един пенсионер не е останал без пенсия и нито един чиновник без заплата ” – по този начин Дончев заключи какво е ситуацията с финансите на страната и по какъв начин се борим с икономическите последици от пандемията с ковид. Той добави, че задачата е 10-те милиарда таван за външен заем да се употребяват оптимално малко. Дончев подсети, че към момента няма дефинитивно решение за коронапари от Европа и има още диалози по тематиката – какво е ситуацията досега, научете ТУК!
Конкретно за Алепу и така наречен подпорна стена Дончев призна, че обясненията карат хората да не имат вяра. Очевидно е, че има стълбище, асансьорна шахта, стаи – неуместно е някой да се пробва да ни убеди, че става въпрос единствено за подпорна стена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР