Неда Спасова вкара театъра в Ютуб. Чаровната актриса влезе в

...
Неда Спасова вкара театъра в Ютуб. Чаровната актриса влезе в
Коментари Харесай

Неда Спасова вкара театъра в Ютуб - slava.bg

Неда Спасова вкара театъра в Ютуб. Чаровната актриса влезе в ролята на влогър, кореспондент, оператор и монтажист, с цел да покаже на феновете какво се случва зад кулисите на някои от най-известните представления.

От дребния екран Неда е позната като сестра Кая Райкова в сериала „ Откраднат живот “. На сцената пък, тя взе участие в представленията „ На четири уши и унижението “, „ Ревизор “, „ Тирамису “ и „ Съгласие “. Те се играят в „ Театър София “ и тъкмо там Неда записва първите видеа за канала си (виж тук). „ Аз желая да покажа това, което не се вижда.

Подготовката на процеса, на актьорите – гримиране, костюми, подготовки, диалози. Цялото това нещо, което е в сянка и е зад кулисите “, споделя в първото си видео красивата актриса.

Идея

Тя споделя, че концепцията за влога се появила преди повече от година. „ Направих този канал, тъй като мисля, че на феновете и публиката ще им бъде забавно да видят какво вършат техните обичани артисти преди представлението. Много се надявам това да е в помощ на българския спектакъл. Ако някой види мое видео в този канал и реши да отиде на това зрелище, за което е било видеото, това ще е най-големият подарък “, споделя още Неда.

Всяка сряда в 19 ч. актрисата ще качва ново видео, в което ще демонстрира подготовката за другите представления. Първият клип открехна кулисите на постановката „ Покана за вечеря “, която феновете могат да гледат в „ Театър София “ през днешния ден, на 9 юли. В нея вземат участие Дария Симеонова, Ивайло Герасков, Пламен Манасиев, Владимир Матеев и Мартин Димитров.

Процес

Във видеото Неда задава въпроси на сътрудниците си и ги кара да споделят любопитни, занимателни и доста персонални моменти. От видеото разбираме какво е да играеш пред аудитория с маски, по какъв начин се прави спектакъл по време на пандемия и даже хранят ли се актьорите на сцената. Ставаме очевидци на част от подготовките, на процеса в гримьорните и на това по какъв начин актьорите одобряват аплодисментите на публиката след края на представлението.

Анонсът към второто си видео пък Спасова е снимала на морския бряг. В него феновете надникват зад кулисите на представлението „ Апетит за череши “ със Симона Халачева и Юлиян Рачков, което феновете могат да гледат на 19 юли в „ Театър София “. Младите артисти споделят с доста възприятие за комизъм мъчно ли е да останеш сериозен когато по време на зрелище чуеш някой от феновете да хърка, какво правиш когато си си не запомнил гащите на сцената и кои са обичаните им лапсуси.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР