Неда Спасова е Венета във филма на Максим Генчев за

...
Неда Спасова е Венета във филма на Максим Генчев за
Коментари Харесай

Неда Спасова и Ники Илиев – звезди във филма за Ботев

Неда Спасова е Венета във кино лентата на Максим Генчев за Ботев. Красавицата от спектакъл „ София “ и „ Откраднат живот “ ще си партнира с никому незнайния младок Деян Жеков в ролята на гениалния стихотворец. Ники Илиев, който актьорства сред два авторски плана, пък влиза в кожата на злодея черкезин Джамбулет, изправил се в директен дуел с Ботев. 



Снимките вървят във врачанския Балкан. Пред камерите са още Карла Ковачева, Ники Априлов, Цветомир Ангелов – прочут от предходните филми на Генчев, Боян Фърцов... Матей Генчев, синът на режисьора, който е английски ученик, се е нагърбил с облика на Никола Тихов Обретенов. Генчев към момента търси артист за Любен Каравелов, а самият той ще облече чорбаджийски костюм. Дъщерята на Димитър Ковачев-Фънки също е измежду артистите. Младата девойка ще е обичана на един от четниците – Маджарката, изгората на Георги Апостолов. 

Максим Генчев към момента събира пари за продукцията, само че към този момент има снимани 30 минути от нея. 88 донори до момента са подкрепили бюджета.  Работното заглавие на продукцията към този момент е „ Жив е той ”. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР