Небеизвестният Венцислав Ангелов-Чикагото е често срещан герой в новинарските и

...
Небеизвестният Венцислав Ангелов-Чикагото е често срещан герой в новинарските и
Коментари Харесай

История за абсурда: Как бившият затворник Венцислав Ангелов-Чикагото учреди партия?

Небеизвестният Венцислав Ангелов-Чикагото е постоянно срещан воин в новинарските и правосъдни бюлетини

Русенецът Венцислав Ангелов, прочут на необятната общност с прякора „ Чикагото “, е роден на 5 септември 1968 година. Баща е на 7 деца от 4-ри дами. Завършва СМУ „ Феликс Дзержинский “ в Пазарджик, работил е в системата на Министерство на вътрешните работи.

В интервала 1984-1989 година е бил директен участник във „ Възродителния развой “ и „ Голямата екскурзия “ – наименования, с които е наименуван един от най-срамните интервали в новата българска история и последното огромно злочинство на режима на Тодор Живков, написа. То е обвързвано с насилствената промяна на имената и прогонването на стотици хиляди български жители в Турция. Само през 3-те летни месеца на 1989 година 1/4 от територията на България е полуобезлюдена. Над 30 000 лекари, учители, инженери и други скъпи фрагменти с висше обучение отсега нататък ще практикуват специалностите си отвън България.

Арестите на Чикагото и проблемите му със закона стартират през 1996 година със задържане за безчинство. През 2002 година обвиняванията против него са за контрабанда на цигари. По-късно Прокуратурата му постанова санкции за това, че не е оповестил в период компании, изпаднали в неплатежоспособност.

На 9 юли 2014 година Венцислав Ангелов е наказан в Русе на 6 години затвор за трафик на опиати. В края на септември 2015 година Върховният касационен съд /ВКС/ понижа присъдата му на 3 години и половина. Какво се случва в реалност? Докато правосъдната ни система се задейства, Чикагото бяга зад граница и цели 3 години съумява да се измъкне от правораздаването.

През юни 2018 година е заловен в Лименщайн, Германия и попада непосредствено зад решетките в Белене. За малко. Година по-късно свободата още веднъж наподобява като близка концепция. Съдът взима поради задържанията на Ангелов в ареста, работата, която е полагал и престоя му в килията. Фактите сочат, че той е изтърпял 2 години и 3 месеца затвор и му остава едвам година и 2 месеца.

Всички сме чували по какъв начин се развиват сходни сюжети. Кратката памет услужливо оставя аморалните действия обратно в предишното и за негативно време пандизчията се трансформира в положителния самарянин. Послушание, дисциплинираност, трудолюбивост, интензивно присъединяване в ремонтни действия в пандиза, водене на курс за смяна на престъпните настройки, беседи – това са част от аргументите, смекчаващи събитията.

Благодарение на държанието си Чикагото минава от непоколебим на общ режим, а по-късно е препоръчан за условно предварително освобождение. През последвалата 1 година, 2 месеца и 10 дни от присъдата за пандизчията остават само срещите с пробационен чиновник. Съдът взема решение, че те ще бъдат задоволителни за превъзпитанието на нарушителя.

Поправил ли се е в реалност Венцислав Ангелов-Чикагото, определян от мнозина като вманиачен човек? Голяма част от многочислените му интензивности в интернет навеждат на мисълта, че публичната настройка е напълно резонна. Русенецът има вяра, че ние сме под ционистко иго, чиито реализатори са всички, които са сатанисти, т.е. членове на масонски ложи и окултни общества. Те, твърди Ангелов, са продали душите си на Луцифер за власт и пари – княза на въздушната власт на планетата.

"Войната в Украйна ще продължи 5 години! Тя е значим фактор по налагането на древен апетит и нов международен ред от илюминатите “, безапелационен е Венци Ангелов. Той е сигурен, че ционистите са го осъдили на гибел в секретно дело, извършено в Тел Авив, Израел. Вероятно в този момент, четейки, се питате дали написаното не е някаква смешка. Уви, не е. И то напълно не е всичко…

COVID-19 е най-голямата машинация, хвърлена върху елементарните хора, уверен е Чикагото. Той назовава имунизациите „ убийци “ и се включва в огромния митинг на Политическа партия „ Възраждане “ в София срещу имунизацията против болестта. Противопоставя се на така наречен „ кемтрейлс “ – доктрина за химическите самолети, с които съгласно него се основава изкуствено четвъртата вълна на ковид. Привържениците на изказванията пазят съмненията си с обстоятелството, че самолетите оставят след себе си необикновени бели линии.

В реалност това са кондензационни следи, формирани от конфликта сред горещата водна пара от моторите на самолетите с хладния въздух в по-горните пластове на атмосферата. Не и за Ангелов. Воден от увереността си, той гордо залива със своите еднотипни транспаранти Русе и София през есента на 2021 година В тях се афишира срещу наложителното имунизиране. Лъжа, изречена за операция, защото имунизацията у нас е доброволна. Транспарантите въпреки всичко биват свалени, само че това не съумява да потуши експанзията у конспиратора, в противен случай.

На 17 януари тази година русенецът качи видео в обществените мрежи по какъв начин търси отговорност от доктор Ивайло Иванов в село Ново село. От клипа се схваща, че случката се е разиграла към 10:30 часа сутринта, в кабинета на лекаря. Повод за нападението над здравното лице е сложена Коронавирус ваксина на човек с интервенция на сърцето, който след няколко дни умира.

Фаталният завършек на пациента става мотив брачната половинка му и Венци Чикагото да изискат сметка от медика, защото съгласно тях инжектираната имунизационна субстанция е причина за леталния излаз. Те почнали да снимат лекаря, макар неговото отвращение и възражения. Впоследствие се е стигнало до физическа експанзия, съпроводена от непрекъсната вербална офанзива и от двете страни. На фрагментите се вижда окървавеният доктор и Венцислав, който също е потърпевш.

Чикагото се обръща към доктор Иванов с думите: “На салата ще те направя. Твоето място е в Белене. Ще те убия ти споделям, бе, ей, мършо “. Резултатът – антиваксърът оставя няколко обитаеми места без доктор.

По всичко проличава, че русенецът е разпален почитател на тайните теории и цялото му държание се базира на тях. За него те са стопроцентови действителни обстоятелства, а не елементарна догадка за секрети замисли, в основата на която постоянно почиват заболели илюзии. Къде обаче е границата сред пристрастията към спекулациите за скрит план и налудничавостта, която може да бъде същински рискова?

Воден от сляпата си религия, на 21 юни Венцислав Ангелов-Чикагото основа своята „ Народна партия истината и единствено истината “, чийто правилник може да видите.

Казаното досега ни навежда на заключението, че в България всички вероятни и невъзможни хора, разбиращи и неразбиращи могат да влязат в политическия живот на страната. Погледнато от демократична позиция – събитието би могло да се преглежда като позитивно. Защо тогава е това осезаемо несъгласие сред обстоятелствата и здравия разсъдък, неразбиращ сходна нормалност?

Редно ли е всеки, взел присъединяване в няколко телевизионни излъчвания, да се счита за държавник и труженик на българското, тъй като е станал различим за необятната общност? Кой поддържа стартирането на политически планове, съвършени по правилник, само че водени от користни цели? Трябва ли да вземем поради тъмното минало на политическите водачи, които ни убеждават по време на своите предизборни акции да им се доверим и изобщо по какъв начин е допустимо да се довериш на човек с редица престъпни прояви?

В момента у нас има регистрирани към 130 партии и следва учредяването на още – „ Български напредък “ на Стефан Янев, възможният предстоящ план на напусналия „ ИТН “ Радостин Василев и други В тази цифра влизат такива, свързани с избрани хора с нечисти подбуди, невисок морал и голяма жадност за власт и пари. Партии, трансформирали се в плебеи на непознати идеали и желания – американски, еврейски, цигански, турски, съветски и впрочем. А има ли въобще политическа мощ, която да слага преди всичко, напълно и безкористно, ползите на България?

През последните 15 години практиката е посочила, че едни от най-пагубни за страната партии, това са ГЕРБ и сътрудниците им от Движение за права и свободи. Техните добавки, излизащи от време на време на политическата сцена у нас, маскирани като носители на възобновление и напредък, са следващите пипала на октопода. Измествайки фокуса на гласоподавателите от същински значимите тематики и съзнателно подклаждайки изкуствено основани разлики, те имат за цел несъмнено и изрично да завземат властта. Резултатът е апокалиптичен. Мафията тържествува.

Такъв ли ще бъде казусът с Венцислав Ангелов-Чикагото? Предстои да разберем.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР