Неапол се превърна в същинско бойно поле преди началото на

...
Неапол се превърна в същинско бойно поле преди началото на
Коментари Харесай

Сблъсъци на футболни фенове подпалиха Неапол

Неапол се трансформира в същинско полесражение преди началото на срещата от осминафиналите на Шампионската лига сред локалния " Наполи " и " Айнтрахт Франкфурт "

Цяла нощ продължи напрежението в италианския град Неапол. Полиция патрулира по улиците след конфликтите нощес сред футболни почитатели за реванша от осминафиналите на Шампионската лига сред локалния " Наполи " и немския " АйнтрахтФранкфурт ", съобщи БГНЕС.

Въпреки възбраната за гостуващите последователи, стотици ентусиасти на Айнтрахт дойдоха на италианския земя. Органите на реда цяла нощ останаха до хотела, където немските ентусиасти бяха отседнали.

Полицейски чиновници бяха атакувани от хулигани с маси и столове в централните региони на града, демонстрират видеозаписи, оповестени в обществените мрежи, а най-малко един полицейски автомобил бе разпален. На жители на град Франкфурт бе неразрешено да участват на дуела от съображения за сигурност след конфликтите сред ентусиасти по време на първия мач в Германия през предишния месец.

" АйнтрахтФранкфурт " завоюва жалбата си против възбраната, наложена от Италианското вътрешно министерство, само че се отхвърли от полагащите му се билети и прикани почитателите си да не пътуват за Италия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР