Не знам дали Найо Тицин ги съветва, но всеки ден

...
Не знам дали Найо Тицин ги съветва, но всеки ден
Коментари Харесай

Борисов за ПП-ДБ: Пречим им на рушветите. Денков се оплете като пиле в кълчища

Не знам дали Найо Тицин ги поучава, само че всеки ден разбирам, че би трябвало да мълчим, че би трябвало да оставим Денков и Габриел да създадат оценка на министрите. А в действителност те всеки ден са в студиата. Виждам в изявленията им откровени лъжи. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание.

По думите му пробват да се ребрандират като някакви антикорупционери.

" Най-малко им отива подобен облик на фона на свадите през последните месеци. В спортното министерство са десетки хиляди левове рушвети. В електронното министерство стотици милиони. Денков споделя, че му стесняваме опциите. Когато те питат за Северна Македония и те се объркаш като пиле в кълчища и външния министър би трябвало да ти оправя нещата ", сподели той.

Борисов ги упрекна и че през последните две години милиарди левове са отишли за Путин през " Лукойл ".

" През последните две години няма едно нещо издигнато. Литнахте по студиата да обяснявате какъв брой сте готини. Не може да боядисате това, което сме построили ", продължи с офанзивите, говорейки на пиара на Политическа партия Найо Тицин.

" Как се пробвате да си припишете скрининга. А ние говорихме с Киро, че ще го създадем. Обаче той пред сътрудниците приказва, че единствено те го оферират ", продължи водачът на ГЕРБ да приказва на пиара на " Промяната ".

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР