Не знам дали има мутри в управлението, но когато човек

...
Не знам дали има мутри в управлението, но когато човек
Коментари Харесай

Антон Кутев: Щом човек е управлявал силова групировка, може и премиер да стане

Не знам дали има мутри в ръководството, само че когато човек е бил началник на силова формация, по-късно може да стане и министър-председател. Това сподели по адрес на премиера Бойко Борисов депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев.

Коментарът на социалиста бе във връзка изявление на Борисов, че в Народното събрание има наркотрафиканти и дилъри на гласове.

"Когато предишното ти е минало на човек, който е управлявал силова формация или охранителна компания, постоянно има подозрения за това, което си правил ", сподели още Кутев пред bTV.

Депутатът попита също по този начин има ли връзка Борисов с това, че "приятелката му Цветелина Бориславова е наследила парите и банката на Славчо Христов ".

Антон Кутев посочи, че това се е случило по времето когато Бойко Борисов беше основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Кутев бе безапелационен, че 60% от нещата, които министър председателят споделя, са спекулации.

Социалистът увери, че Българска социалистическа партия не желае да прави коалиция с ГЕРБ, само че предвижда, че рано или късно хората на Борисов ще ги поканят за общо ръководство.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР