Не знаем за вас, но ние изобщо не може да

...
Не знаем за вас, но ние изобщо не може да
Коментари Харесай

Как покупка на шоколад може да ви донесе 100 лв. за пазаруване?

Не знаем за вас, само че ние въобще не може да се сетим за някой, който да не обожава несравнимия и неудържим усет на шоколада. Всяко блокче носи топяща се наслада и е доста мъчно някой в действителност да откаже това наслаждение. А в него сякаш няма нищо чак толкоз особено – малко какаови семена, какаово масло, подсладител и… натуралният шоколад е подготвен! За млечния, несъмнено, би трябвало да се добави и избрана доза мляко, с цел да се получи най-популярната и обичана версия на това несравнимо прелъщение. А знаете ли, че до края на месец март, до момента в който се наслаждавате на обичания си шоколад в която и да е негова вариация, може да спечелите и 100 лева ваучър за извършване на покупки?

 Как покупка на шоколад може да ви донесе 100 лева за извършване на покупки?

Механиката за присъединяване в томболата на най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа е доста лесна. Всички, които закупят шоколади лична марка Fin Carre на Lidl за най-малко 5 лева в един касов бон, имат късмет да завоюват един от 1000 купона за извършване на покупки на стойност 100 лева в приложението Lidl Plus. Достатъчно е клиентите да сканират на касата приложението, след което да потвърдят, още веднъж в него, своето присъединяване в томболата и към този момент са част от специфичната шоколадова игра на Lidl.

Печелившите от нея се афишират на уеб страницата на веригата и в самото приложение в четири тегления, като първото към този момент се организира на 13-и март, а идващите такива са надлежно на 20-и и 27-и март и на 3-ти април. Потвърдено присъединяване, което не е донесло шанс при тегленето в дадена седмица, автоматизирано взе участие и през идващите седмици, в които играта се организира. Така всеки от вас може да има повече от едно задействано присъединяване, а с това – още по-голям късмет да завоюва повече от една премия.

Освен с атрактивните ваучери за феновете на шоколадите през март, Lidl Plus носи още доста преимущества на потребителите, като да вземем за пример отстъпки при извършване на покупки във вериги бензиностанции, аптеки, езикови учебни заведения, при подписване на застраховки и доста други. Това дава спомагателна опция на всяко едно домакинство да пести и да възнамерява по-добре освен менюто си, само че и бюджета през цялата година.

Повече за Lidl Plus и по какъв начин с него може да спестите най-малко 10 лева всяка седмица,

 

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР