Не знаех, че ще се окажа от другата страна на

...
Не знаех, че ще се окажа от другата страна на
Коментари Харесай

Тото: Не знаех, че ще се окажа от другата страна на барикадата, извинявам се

" Не знаех, че ще се окажа от другата страна на барикадата, оправдавам се ", съобщи Йонислав Йотов - Тото от " Скандау " във видео, в което се извинява за създалата се обстановка към подкаста му с Константин Папазов, в който самият Тити призна, че персонално е подстригал принудително жена, с цел да я „ накаже ”. Клипът обиколи обществените мрежи и провокира отвращение измежду потребителите.
Прочетете още

" Здравейте. Казвам се Йонислав Йотов, по-известен като Тото и сега има огромна вълна от отрицание към един мой епизод с Тити Папазов и мощна връзка със случая с момичето от Стара Загора и нейния принудител.

С риск, несъмнено, да се повторя от предходната ми изява преди 3 дни в ефира на Нова телевизия, ще кажа отново и се надявам този път да го затвърдя. Мнението ми по протичащото се: аз съм погнусен, мисля, че това е повече от ясно за всеки. Смятам, че би трябвало да има обективна оценка и обективен правосъден развой и че такова нещо аз не утвърждавам и няма по какъв начин подобен човек да си продължи безнаказано. Той би трябвало да поеме своето наказване. Това е напълно обикновено. Аз съм погнусен от обстоятелството, че това нещо въобще може да се случи, и че подобен човек е част от нашето общество. Отвратен съм освен от него и от всички други, които вършат такива похищения към дами, било то и по-малки, наричайки го - плесници. 

За мен сега е доста необичайно и доста чудноват интервал, тъй като споделих в Нова телевизия какво би трябвало да се случи, с цел да може тази страна да стартира да действа вярно. Да станем целия народ какво би трябвало да се случи? След 2 дни това се случи. Изключително доста се зарадвах за това, че народа се подвигна и отиде да търси обективен правосъден развой за това дете. Не знаех обаче, че ще се окажа от другата страна на барикадата.

Относно това желая да го заявя за трети път и да е извънредно ясно за всеки един - не поддържам такива дейности, няма по какъв начин да ги поддържа, в противен случай, дори ги съдя. Осъждам ги доста по-тежко, в сравнение с правосъдната ни система би го осъдила. Но това, което мога да кажа по отношение на тематиката за подкаста с Тити Папазов е, че обстановката там е нелепа напълно наедно с тази, която се е случила. Не по-малко съм обиден от същата обстановка. От обстановката с Тити. Че той е наранил това момиче. За мен той го е наранил. Смятам, че такова нещо не би трябвало да се дава гласност. Затова клиповете в моя канал са скрити от мен. Прецених, че щом обществото и мен в това число ни е боязън, че някой би решил, че това деяние на Тити може да послужи като зелена светлина или като нещо за утвърждение, взех решение че би трябвало да го отстрани.

Извинявам се, че не съм го решил вярно в точния момент, когато се е случило. Аз не знаех каква история той ще опише и моя смях там е още по-обиден предвид на обстановката към днешна дата. За което това което мога да кажа е - оправдавам се и в действителност, в действителност се надявам, че няма и няма да има повече дами в такава обстановка ", сподели още Тото. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР