Не вярвам служителите на летище София да са проявили расизъм

...
Не вярвам служителите на летище София да са проявили расизъм
Коментари Харесай

Калканджиева попари Наоми Кембъл след драмата на летището

" Не имам вяра чиновниците на летище София да са показали расизъм към Наоми Кембъл ", сподели Жени Калканджиева. Тя е от малцината българи, които се познават персонално със световната топманекенка и са се срещали с нея на доста места по света.

" Познавам Наоми още от времето, когато работих в Милано. Засичали сме се по кастинги, дефилета и нощни заведения. Нейното държание от време на време е безочливо. И може би тъкмо това е подразнило чиновниците на летище София ", споделя Жени.

Модната шефка не скри, че не е очарована от маниерите на своята популярна колежка. Тя я дефинира като скандална, предава " Хотарена ".

" Едва ли чиновниците на летище София са се престарали с контрола към Наоми, повече в сравнение с към мен или който и да било български жител ", добавя ексмоделът.

" Наоми е доста претенциозна. Това е известно. В България има задоволително цветни хора, представители на какви ли не раси, които в никакъв случай не са се оплакали, че чиновници на летище София са се държали расистки с тях ", разяснява още неостаряващата хубавица.

За нея съществена причина за обвиняванията на Наоми Кембъл към летище София остава особеният ѝ темперамент.  " Убедена съм, че е скандализирала с претенциите си чиновниците на летището ", добави Калканджиева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР