Не вярвам да се стигне до вариант на явяване на

...
Не вярвам да се стигне до вариант на явяване на
Коментари Харесай

ВМРО: Готови сме за избори, когато и да се проведат

" Не имам вяра да се стигне до вид на явяване на избори на Вътрешна македонска революционна организация с по-голяма коалиция или с ГЕРБ ", сподели Юлиан Ангелов, секретар на Вътрешна македонска революционна организация в предаването " Офанзива с Любо Огнянов ".

" Не сме създали формален диалог още като Обединени патриоти, само че формата е потвърдил, че работи. Трябва да притеглим още почтени и самостоятелни хора ", добави още той

" Имаме подготвеност да се явим на парламентарни избори даже и на 28 март, само че е хубаво да има спор преди да се афишира датата ", безапелационен е Ангелов.

" Най-важно е да се подсигурява опцията да се гласоподава и не на последно място здравето на хората ", добави още той.

" 24 май е празник на българската просвета, той е определен от българи, не от македонци или руснаци ", уверен е патриотът.

" Не може да толерираме езика на македонските функционери. Нямаме искания към тях. Винаги сме подкрепяли Македония, тъй като сме усещаме хората там като наши братя и сестри, само че идва време страната районен съд Македония да претендира да влезе в Европейски Съюз, до момента в който пренаписват история, лъжат и скоро ще имат искания към България. Ние би трябвало да защитим нашите национални ползи ", заключи Юлиан Ангелов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР