Не всичко е такова, каквото изглежда в социалните мрежи. За

...
Не всичко е такова, каквото изглежда в социалните мрежи. За
Коментари Харесай

Пацо от Big Brother си призна - с жена му се разделили! Защо?

Не всичко е такова, каквото наподобява в обществените мрежи. За това призна и легендата от Big Brother Панайот Кючуков, по-познат като Пацо. 

Пред нашата камера той за първи път разкри, че с дамата, от която има дете, са се разделили. Това се случило преди съвсем 2 години, а до момента риалити звездата избягвал тематиката, с цел да не си прави PR на гърба на дамата. 

Виж още: Човек го удря трифазен ток от теб: Джия от " Ергенът " зарязана от топ футболист

" Вече желая да приказвам за истината ", съобщи той. Двамата поели по разнообразни пътища преди съвсем 2 години, а Пацо съобщи, че двамата са в прелестни връзки в името на детето им. " Работим като един екип ", акцентира той.

Пацо беше безапелационен, че повода за раздялата не е невярност от негова или нейна страна. Той с горест разяснява обстоятелството, че през днешния ден прекомерно постоянно млади двойки се разделят за разлика от фамилиите в поколението на родителите му да вземем за пример.

Виж още: Стотици фотоси, само че единствено една от сватбата! Вижте Петър и Радина от " Един за различен " в най-важния им ден 

Пацо разяснява още, че евентуално и двамата имат виновност за раздялата, само че и призна, че му е извънредно болно, когато в настоящи изявления онлайн пишат, че той и дамата, родила му прекраната дъщеричка, са към момента дружно.

Изображение: https://www.facebook.com/panaiot.kuchukov

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР