Не всички се примириха с новия дизайн на Skype. Това

...
Не всички се примириха с новия дизайн на Skype. Това
Коментари Харесай

Microsoft удължава поддръжката на класическия Skype след негодуванието на потребителите

Не всички се помириха с новия дизайн на Skype. Това е и повода Microsoft да удължи поддръжката на класическата версия на месинджъра.

Софтуерният колос заяви в своя формален конгрес, че компанията удължава поддръжката на класическата версия на месинджъра за лични компютри. Корпорация реши да направи това откакто се сблъска с вълна от възмутени консуматори, които бурно реагираха на новината, че десктоп версията на Skype 7.0 ще престане да се поддържа от месец септември тази година.

Преди време Microsoft анонсира огромно възобновяване за Skype, напълно изменящо дизайна и функционалността на месинджъра. През месец юни това възобновяване излезе за смарт телефоните и таблетите. Skype стартира да наподобява на Instagram и iMessage. В него се появиха История и интеграция с други онлайн услуги. В средата на 2018 година обновяването с показател 8.0 излезе и за десктоп версията на Skype.

Въпреки упованията на Microsoft, напълно промененият дизайн и шареният интерфейс не се харесаха на множеството консуматори. Това подтикна корпорацията да даде метод за връщане към предходния Skype версия 7.0, считан за типичен. След като разработчиците обявиха, че след излизането на версия 8.0, стопира поддръжката на Skype 7.0, корпорацията получи доста рецензии. Microsoft се вслуша в мнението на своите консуматори и удължи периода на поддръжка на класическия месинджър. Но не се знае докога.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР