Не всеки ден виждате вила, която лесно може да бъде

...
Не всеки ден виждате вила, която лесно може да бъде
Коментари Харесай

Годините на причудливо декориране на собственика на жилище оставиха вила за £250 000 „непродаваема“

Не всеки ден виждате вила, която елементарно може да бъде сбъркана с къща за кукли в действителен размер – само че тъкмо това е направил един притежател на жилище.

Мери Роуз Йънг купува своята вила, превърната в работно пространство и изложба през 1987 година единствено за £30 000. Оттогава тя ръчно е декорирала парцела комплицирано в произведение на изкуството, оставяйки единствено един инч бяла багра. Но нейният самоуверен усет и артистична независимост си имат своята цена.

През 2014 година Мери и брачният партньор й Фил Бъчър вземат решение да пуснат къщата, намираща се в Лидни, Глостършир, за продажба, с цел да отворят бутиков хотел - с сътрудници по недвижими парцели, които споделят, че парцелът коства най-малко £250 000. Въпреки това наподобява, че бъдещите купувачи не могат да видят подминаването на цветния интериор на къщата.

Въпреки че декорът остави Мери Роуз и нейния брачен партньор Фил Бъчър заседнали в дома, грънчарката отхвърли да нарисува върху работата на живота й и споделя, че към момента обича къщата. Изглежда, че тя също живее и работи там, разгласява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР