Не винаги са нужни тестове за интелигентност, за да се

...
Не винаги са нужни тестове за интелигентност, за да се
Коментари Харесай

10 знака за висока интелигентност

Не постоянно са нужни проби за просветеност, с цел да се разкрият умствените качества на някого. Bright Side представя няколко признака, които могат да ви оказват помощ да разберете хората, с които поддържате връзка. Може да ги употребявате и за самоанализ, прибавя obekti.bg.
Усещате, когато ви лъжат

Осъзнавате по кое време някой се пробва да ви заблуди и не му позволявате. Лесно разчитате желанията, мотивацията и желанията на хората към вас. Това са признаци за добра прочувствена просветеност.

Самодостатъчни сте

Разбира се, че обичате колегата си, само че не позволявате целия ви живот да се върти към него. Имате личен живот: работа, занимания, другари. Винаги може да се наречете самодостатъчен човек, даже таман да встъпвате в брак.

Понякога сте разхвърляни

Домът ви постоянно не е безупречно чист. Понякога царува неразбория, тъй като има по-важни и неотложни неща от почистването.

Не заблуждавате себе си

Нито пък близките. Лъжите имат прекалено много последици, с които сте наясно, че би трябвало да се справяте в бъдеще.

Можете да контролирате страстите си при нужда

Интелигентните хора са наясно, че откровените страстите не е добре да се потискат или крият. Но вие познавате границите си и няма да се превърнете в професионален страдалец, като се фокусирате върху негодуванията и загубите. Нещото се е случило, преодолявате го и продължавате напред.

Винаги вършиме проекти

Когато нещо е значимо, предпочитате да действате премислено и в точния момент, вместо да мечтаете. Анализирате обстановката и преценявате опциите.

Понякога обичате да мързелувате

Неотдавнашно изследване сочи, че мързелът може да е симптом за висока просветеност. Изследването се базира на два вида хора – мислещи и дейни. Втората група наподобява, че има потребност от повече интензивност, с цел да подтиква мозъка си. „ Мислителите “, въпреки това, избират да решат даден проблем бързо и да прекарат останалата част от времето по-неактивно. Учените настояват, че „ не-мислителите “ се отегчават елементарно и усещат потребността да запълват времето си най-различни действия.

Не затъвате в предишното

Цените предишните си прекарвания и мемоари, само че не обичате да преживявате още веднъж и още веднъж това, което си е отишло. Мечтаете и планирате бъдещето си, като живеете в сегашния миг.

Позволявате си да грешите

Само простаците мислят, че човек би трябвало да се срами от всяка неточност. Вие знаете, че грешките са част от равитието ви. Просто се стремите да не ги повтаряте.

Не потвърждавате нищо на никого

Не се пробвате да покажете на света, че сте най-умните и не натрапвате интелекта си на никого. Единствено простак би постъпил по сходен метод.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР