Не виждам някакъв проблем, че НФСБ номинира Валери Симеонов за

...
Не виждам някакъв проблем, че НФСБ номинира Валери Симеонов за
Коментари Харесай

Джамбазки предлага Обединени патриоти да отидат на евровот със СДС и Москов

Не виждам някакъв проблем, че НФСБ номинира Валери Симеонов за лидер на листа за евроизборите. Да го разгласи или да го записва не е проблем. Ние от Вътрешна македонска революционна организация продължаваме да твърдим, че „ Обединени патриоти” би трябвало да сме дружно – в последните месеци се изискуем почтително с нашите сътрудници. Това съобщи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.
Джамбазки разяснява и концепцията да има вътрешни избори в „ Обединени патриоти” за лъчение на претенденти за евродепутати, за което заприказва ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. Идеята я лансирах преди няколко месеца, за какво не да се включат и други партии – като Съюз на демократичните сили, като новата групировка на Петър Москов, изясни евродепутатът, който акцентира, че би трябвало да бъде решено по какъв начин " Обединени патриоти " ще се явят на евроизборите. Джамбазки смята, че няма нищо по-демократично от вътрешни избори и от преференцията.
Ако се явим поотделно, резултатът по-късно ще е ясна оценка за активността ни по-късно. Разбира се, че можеш да загубиш, само че съм уверен, че в идващия мандат на Европейския парламент (ЕП) ще има хора, които се дефинират като патриоти и родолюбци. Убеден съм, че идващият Екологичен потенциал ще е доминиран от хора, които считат, че Европа би трябвало да е Европа на отчествата и от нас зависи да не стоим в профил. Изборите за Екологичен потенциал не са инструмент за уравняване на националната политика, разяснява Джамбазки пред Нова телевизия.
Ангел Джамбазки не се и съгласи, че тъкмо преди избори Вътрешна македонска революционна организация обича да употребява казуса с ромската интеграция, с цел да има защо в действителност да пропагандират. По думите му, не можело за година да се оправят 30 години бездействия. Не съм сигурен, че в природата има друго създание, което по този начин да се отнася към потомството си, продължи евродепутатът, съгласно който администрацията се опасява от ромите и единствено кметът на Кюстендил Петър Паунов показал храброст и извадил гласуването от махалата в центъра на града. Джамбазки сподели, че „ катунът би трябвало да бъде съборен” и че Движение за права и свободи пази обезглавяването на преференцията, с цел да отбрани пазаруването на гласове.
Това, че Бареков ще става преподавател, е сериозна опасност за българското обучение. В Европарламента можеш да нанесеш единствено политически вреди, не и на образованието, добави Джамбазки и не пожела да разяснява думите на Николай Бареков, с който влязоха от една и съща листа в настоящия Екологичен потенциал, че всички български евродепутати били евромилионери, в това число Джамбазки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР