не възнамерява да възобнови турнетата си преди 2022 година, но

...
не възнамерява да възобнови турнетата си преди 2022 година, но
Коментари Харесай

Брус Спрингстийн започва концерти от 2022 г.

не има намерение да възобнови турнетата си преди 2022 година, само че за сметка на това е подготвил сърпрайз за феновете си през актуалната. Засега той го пази в загадка, оповестява Контактмюзик.
Популярният американски реализатор се оплака, че е объркала доста от неговите проекти. Но всички ще би трябвало да се съобразяваме с рестриктивните мерки й, тъй като тя се оказа доста подла.
 Рокзвезда пее за Тръмп: Никога не съм вярвал на шарлатанин (ВИДЕО) Рокзвезда пее за Тръмп: Никога не съм вярвал на шарлатанин (ВИДЕО)
Американската рокзвезда Брус Спирнгстийн назовава Доналд Тръмп " шарлатанин " в ново взаимно парче, което пуска дружно с рок-изпълнителя Джо...
" Ако имаме вяра на основния епидемиолог доктор Фаучи, надали концертната активност ще бъде обновена в цялостен мащаб през тази година. Но да се надяваме че следващата година ще настъпят по-добри времена! ", съобщи 71-годишния рок кумир.
След 6-годишна пауза Спрингстийн пусна през месец октомври първия си студиен албум, осъществена с неговата отдавнашна група " И стрийт бенд ".
Записите са направени единствено за 4 дни.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР